Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Peniaga Ethereum Sangat Bullish Walaupun Terdapat Banyak Awan Ribut


Ethereum dan pasaran cryptocurrency yang lain telah mengalami peningkatan yang sihat dalam tempoh lima hari terakhir setelah berminggu-minggu setelah berminggu-minggu mengumpul. Dari paras tertinggi bulanan, ETH turun dari $ 227 hingga $ 208 – pembetulan harga yang hanya sedikit sebanyak 9%.

Walaupun di tengah penurunan ini, para pelabur di Ethereum terus memuncak, menyedari semakin banyak modal ke dalam cryptocurrency

Menurut data dari pertukaran cryptocurrency terkemuka Bitfinex, kini terdapat kedudukan ETH bernilai $ 361 juta yang dibuka di platform. Walaupun jumlah ini kurang dari 2% dari kapitalisasi pasaran aset, angka ini jauh lebih tinggi dari pada awal tahun ini atau pada puncak pasaran bull tahun lalu – masing-masing $ 70 juta dan $ 150 juta. [19659004] Data rindu ETHUSD di Bitfinex. Gambar yang dikongsi oleh peniaga crypto Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter). ” width=”799″ height=”399″/>

Data ETHUSD rindu pada Bitfinex. Gambar yang dikongsi oleh pedagang kripto Josh Olszewicz (@CarpeNoctum di Twitter).

Fakta bahawa pelabur Bitfinex lebih bullish daripada sebelumnya di Ethereum bererti mereka yakin bahawa cryptocurrency bersedia untuk naik.

Tetapi ada tanda-tanda bahawa perhimpunan ini yang mereka harapkan tidak akan berlaku, sekurang-kurangnya tidak buat masa ini.

Storm Clouds Loom Over Ethereum Outlook

Sementara Ethereum telah melambung sekitar 4% dari paras terendah mingguan, cryptocurrency tetap berada di tempat yang tidak menentu dari perspektif analisis teknikal, kata para penganalisis.

Seorang peniaga berkongsi gambar di bawah ini, menunjukkan bahawa pembetulan baru-baru ini di pasaran membawa aset tersebut keluar dari buku teks. "Misi bulan kini ditangguhkan," Teddy, penganalisis yang membuat carta di bawah, berkongsi.

Carta harga ETH milik Teddy (@TeddyCleps di Twitter).

Skeptisisme itu diucapkan oleh pedagang lain, yang berkongsi bahawa ETH kini " menghampiri rintangan berat dengan pembukaan mingguan dan bulanan akan datang." Kedua-dua tahap adalah sekitar $ 207 dan $ 210, yang merupakan julat yang masih sukar dihadapi Ethereum hingga hari ini.

Cryptocurrency perlu menuntut semula tahap ini dengan tegas untuk mengesahkan kenaikan, kata seorang penganalisis dalam merujuk kepada carta yang menggariskan tahap ini.

Prospek penurunan harga Ethereum telah disahkan oleh asas-asas dalam rantai.

IntoTheBlock, sebuah firma perisik blockchain, melaporkan pada 23 Mei bahawa terdapat lebih banyak pelabur yang ingin melihat menjual ETH daripada membelinya, menurut data buku pesanan. Tambahan pula, terdapat momentum penurunan aktiviti dalam rantaian.

Didorong oleh Winklevoss Twins

Prospek jangka pendek mungkin menurun bagi Ethereum, tetapi terdapat nama-nama yang menonjol dalam cryptocurrency untuk jangka masa panjang

The Winkelvoss Twins – Cameron Winklevoss dan Tyler Winklevoss dari pertukaran cryptocurrency Gemini – berkata dalam wawancara baru-baru ini dengan Camila Russo:

"Kami pasti memiliki banyak eter. Besar dan jumlahnya besar. Ya, cukup besar […] Beberapa tahun yang lalu kami membuat usaha bersama untuk membeli banyak eter. ”

Foto oleh Nick Chong di Unsplash

 Imej Pilihan dari Unsplash 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of