Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pergerakan Parabola Dalam Bitcoin "Akan Segera" Selepas Mematahkan Siling Bearish
 Iklan

Bitcoin hari ini berjaya melalui set "siling bearish" jangka pendeknya setelah menghadapi rintangan awal minggu ini. Dengan tahap yang sekarang tidak dapat dilepaskan, pergerakan parabola aset yang lebih besar yang berterusan adalah "akan segera", menurut seorang pengurus modal crypto.

Inilah yang akan kelihatan seperti pergerakan parabola selebihnya, setelah aliran menaik kembali sebelumnya momentum.

Letupan Bitcoin Melalui Siling Bearish, Nabs Satu Lagi Rekod Baru Tinggi

Berikutan berita bahawa Tesla telah membeli $ 1.5 bilion dalam Bitcoin cryptocurrency terkemuka dengan cap pasaran yang disenaraikan di antara lilin harian terbesarnya di sejarah. Walau bagaimanapun, tindakan harga dihentikan sehingga menyentuh $ 50,000, yang merupakan nombor pusingan utama seterusnya untuk mengalahkan aset.

MEMBACA BERKAITAN | KEKUATAN TRIT BITCOIN LEBIH KUAT DARI 2017, HANYA HANYA BERMULA

Rasa ragu-ragu berlaku ketika keesokan harinya dorongan tidak berterusan, mengakibatkan doji dan penurunan pada keesokan harinya. Sokongan yang baru dicapai, dan Bitcoin telah mengambil set had jangka pendek menurun ketika rintangan aliran meningkat baru-baru ini.

Dengan apa-apa jenis rintangan sekarang yang tidak dapat dilupakan, seorang pengurus modal crypto percaya bahawa jangka panjang pergerakan parabola yang berterusan adalah "akan segera berlaku."

 bitcoin parabolic "width =" 980 "height =" 547

 Bitcoin berjaya melepasi siling penurunannya pagi ini, menurut carta yang dikongsi oleh Ross | Sumber:  BTCUSD di TradingView.com 

Inilah Seberapa Tinggi Cryptocurrency Dapat Menanjak Ketika Pergerakan Parabolik Berlangsung

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Vailshire Capital Jeff Ross yang secara tepat memanggil pergerakan harga Bitcoin baru-baru ini dengan banyak kejayaan, pergerakan parabola yang lebih besar dalam Bitcoin akan meningkat sekali lagi.

Apabila aset menjadi "parabola" asas yang semakin tinggi dibina sehingga semuanya jatuh. Jangkaan Ross sesuai dengan idea bahawa fasa penggabungan antara $ 40,000 dan $ 30,000 masih merupakan asas lain, dan parabola akan segera berlanjutan.

 bitcoin parabolic "width =" 980 "height =" 524

 Bitcoin mempunyai lebih banyak ruang yang tersisa untuk naik mengikut pandangan jangka panjang di saluran kenaikkan aset | Sumber:  BTCUSD di TradingView.com 

Dari segi sejauh mana perkara yang tinggi dapat berjalan, saluran aliran menaik jangka panjang Saya menunjukkan sejauh mana pergerakan parabola yang lebih besar telah ditinggalkan, bersama perbandingan dengan aliran menaik masa lalu untuk mengesahkan kesahihan jangkaan.

MEMBACA BERKAITAN | PERSPEKTIF: CARTA BITCOIN JANGKA PANJANG MENUNJUKKAN BAGAIMANA JAUH TOP DAPAT

Sekiranya lintasan lalu diikuti dengan sempurna, harga per BTC boleh mencapai setinggi $ 325,000 atau lebih pada puncak pasaran bull berikutnya. Pada masa ini, carta yang sama menggambarkan bahawa Bitcoin hampir satu pertiga dari jalan melalui pergerakan parabola yang lebih besar, yang dipercayai oleh Ross akan disambung semula.

Di mana sahaja langkah ini akhirnya mengambil harga per Bitcoin ke akhirnya, apa yang akan datang adalah satu lagi pasaran beruang dan peluang untuk mengumpulkan lebih banyak BTC untuk melakukannya sekali lagi.

 GAMBAR CIRI DARI FOTO DEPOSIT, CARTA DARI TRADINGVIEW.COM 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments