Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Perkara Bawah: Rizab Pertukaran Bitcoin Jatuh Ke Disember 2018 Rendah
 Iklan

Harga Bitcoin turun hampir $ 10,000 dari paras tertinggi 2021, tetapi setakat ini sokongan pada $ 30,000 terus kukuh. Semasa penganalisis mencari tanda bahawa bahagian bawah pembetulan sekarang sudah ada, satu faktor penting yang penting hampir sempurna dengan bahagian bawah pasaran beruang Disember 2018.

Adakah ini akhir pembetulan dan aliran menaik akan segera disambung semula? Inilah yang perlu anda ketahui.

Bitcoin Di Bursa Terjun ke Titik Terendah Sejak Disember 2018

Sebilangan kecil akan menafikan bahawa Bitcoin berada di pasaran bull bore penuh tetapi $ 10,000 baru-baru ini dan kemudian beberapa pembetulan telah menanamkan rasa takut di pasaran yang sebelumnya menggembirakan.

MEMBACA BERKAITAN | EKSPRES PENGGUNA GRAYSCALE “gelombang gelombang pasang” untuk mengalir ke CRYPTO

Sejauh ini, penurunan pembelian belum menghasilkan kenaikan harga yang diharapkan, tetapi sokongan pada $ 30,000 tidak dapat dipecahkan.

 btc di bursa "width =" 980 "height =" 587

 Urus niaga OTC boleh jadi di sebalik daya tarikan Bitcoin baru-baru ini | Sumber:  Crypto Quant 

Harga $ 30,000 hampir sama kuatnya dengan $ 3,000 ketika cryptocurrency mencapai pasaran beruangnya . Dan kedua-dua kejadian tersebut memperlihatkan tingkah laku yang serupa.

Menurut seorang penganalisis crypto samaran persamaan terbesar antara ketika itu dan sekarang bukanlah tindakan harga asas, ia adalah hakikat bahawa simpanan BTC global pada pertukaran telah mencapai "titik terendah" sejak pasaran bearish cryptocurrency berada di bawah.

Adakah Bahagian Bawah Untuk Pembetulan Pasaran Crypto Semasa?

Titik rendah adalah hasil daripada 15,000 BTC yang dipindahkan dari Coinbase Pro untuk hak penjagaan di tempat lain. Dompet yang menerima sejumlah besar aliran masuk Bitcoin, hanya mempunyai transaksi masuk, yang mana CEO CryptoQuant Ki Young Ju mendakwa adalah ciri transaksi OTC yang dibuat di belakang tabir.

BACAAN BERKAITAN | KEDAI PAKAIAN APPLE CLIMBS CLIMBS DI BITCOIN BULL RUN FLASHBACK

Ju juga mengatakan bahawa ini adalah isyarat kenaikan harga dan boleh bermaksud bahawa pelabur institusi membeli penurunan.

mengurangkan apa yang ada untuk dibeli di bursa yang sudah mengalami kesukaran dan kekurangan syiling, boleh menghasilkan lebih banyak markat segera .

 carta bitcoin "lebar =" 980 "tinggi = "455

 Bitcoin telah mencapai $ 30,000 selama berminggu-minggu, tetapi adakah kali ini berbeza? | Sumber:  BTCUSD di TradingView.com 

Data dalam rantaian menunjukkan sebahagian besar penjualan adalah dari penambang dan ikan paus Bitcoin awal mengambil untung besar pada syiling mereka.

Sekiranya pembeli bersaiz besar terus menelan berapa banyak BTC yang ada di bursa, akhirnya pelombong bekalan dan ikan paus membuang akan kering .

Namun, seperti yang berlaku pada masa lalu pada harga $ 6.000 dan $ 10.000, sepertinya sokongan yang tidak dapat ditembusi akhirnya dapat menyerah. Contoh masa lalu telah menyebabkan penurunan yang ketara apabila sokongan gagal, menjadikan langkah seterusnya dalam pasaran cryptocurrency sangat penting.

Ke mana perginya cryptocurrency terkemuka dengan cap pasaran seterusnya?

 Imej pilihan dari Foto Deposit, Carta dari TradingView.com 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments