Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Perkongsian Patriots Dengan Socios.com Menunjukkan NFL Mungkin Memanaskan Kripto


Socios.com meneruskan kepesatan perkongsian tahun ini. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, platform token peminat telah mengambil tumpuan khusus ke arah pasaran AS, dan minggu ini akhirnya telah memasuki NFL.

Menurut kenyataan akhbar rasmi daripada New England PatriotsFrancais NFL bertingkat ialah rakan kongsi Socios.com terbaharu – rakan kongsi Socios.com pertama dalam liga.

Mari kita lihat implikasi yang berpotensi untuk liga, dan apa yang ia boleh memberi isyarat untuk masa depan token peminat.

Bagaimanakah We Got Here

NFL ialah salah satu liga sukan terbesar dan paling tertumpu kepada warisan di AS Oleh itu, liga ini biasanya lebih konservatif apabila melibatkan kategori penajaan sukan yang baru muncul. Ini secara sejarah ditunjukkan oleh kepantasan liga dengan kategori penajaan seperti perjudian dan alkohol keras.

Perkongsian kripto khusus pasukan pertama dalam NFL datang melalui New York Giants dan Grayscale kembali Mungkin. Sementara itu, pada separuh pertama tahun ini, pemain NFL seperti Patrick Mahomes dan Rob Gronkowski mula mengeluarkan penurunan NFT berpusatkan atlet mereka sendiri. Menjelang pertengahan tahun 2021, New York Giant Saquon Barkley berkata dia akan mengambil 100% daripada wang pengesahannya dalam Bitcoin. Barkley bukanlah satu-satunya atlet NFL yang berbuat demikian.

Walau bagaimanapun, menjelang September, NFL memberitahu pasukan bahawa mereka perlu menghentikan penajaan dengan firma perdagangan kripto atau NFT. Menjelang Oktober, pengumuman rasmi pasaran NFT NFL yang akan datang, dengan kerjasama Dapper Labs, telah dikeluarkan. Ia tidak mungkin bahawa liga tidak secara khusus memberi lampu hijau pada perjanjian baharu Patriots; ini mungkin menunjukkan perubahan hati untuk NFL untuk lebih terlibat dengan platform crypto.

Selain itu, perkongsian minggu ini tidak bermula atau berhenti dengan hanya Patriots. Socios.com bekerjasama dengan kumpulan pemilikan Patriots Kraft Sports & Entertainment, dan juga akan menyertakan perjanjian dengan kelab MLS New England Revolution. Perjanjian itu akan menjadi penyertaan pertama Socios.com ke dalam kedua-dua NFL dan MLS.

Bacaan Berkaitan | Pertunjukan NFT Andy Milonakis, Ep. 12 – Bagaimana Andy Mendapat Kebosanan Beruk Dan CryptoPunk

Socios.com dikuasakan oleh Chiliz, yang menunjukkan sokongan kukuh dalam jangka terdekat sekitar julat $0.50. | Sumber: CHZ-USD di TradingView.com

Socios.com Mendahului

Pada awal bulan, Socios.com telah "pertama" baharu dalam mendapatkan rakan kongsi bola sepak Colombia yang pertama . Platform token peminat global telah terus melihat ke arah hemisfera barat untuk peluang baharu selepas memperoleh kelab bola sepak Eropah perdana. Minggu ini, terdapat dua lagi peristiwa penting dengan pendedahan dalam NFL dan MLS yang boleh diraikan oleh Socios.com. Socios telah pun bekerjasama dengan kira-kira dua dozen pasukan NBA.

Socios.com akan bertindak sebagai penaja persembahan Patriots untuk ramalan peminat dan penaja rumah padang latihan dalaman. Pendedahan serupa untuk platform crypto akan dipersembahkan dengan New England Revolution juga.

Socios dengan cepat mendapatkan kedudukan pasaran yang tiada tandingannya dalam sukan apabila ia melibatkan platform token peminat crypto.

Bacaan Berkaitan | Universal Music Mengumumkan Band NFT Pertama, Kingship

Imej yang ditampilkan daripada Pixabay, Carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments