Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Perspektif: Carta Bitcoin Jangka Panjang Menunjukkan Sejauh Mana Yang Teratas Dapat Dilihat
 Iklan

Carta harga Bitcoin adalah pemandangan yang luar biasa. Kitaran pasaran masa lalu yang dulu kelihatan seperti gelembung yang muncul dan hilang, akhirnya dikalahkan oleh aliran menaik crypto utama seterusnya. Contoh lain sedang berjalan dengan baik, tetapi ketika mengezum keluar, perspektif menunjukkan betapa jauhnya puncak kitaran semasa ini dengan sangat baik dari sini.

Bullish Bitcoin Bubble Tidak Ada Hampir Muncul, Paparan Siklus Lalu

Bitcoin berasal nilainya dari pelbagai faktor terutamanya kekurangan digital yang dikodkan keras, dan rangkaian desentralisasi yang mendasari. Kedua-dua aspek cryptocurrency berfungsi seiring dengan cara yang menghasilkan kitaran boom dan bust, menarik lebih banyak pengguna ke rangkaian itu.

MEMBACA BERKAITAN | KEKUATAN TRIT BITCOIN LEBIH KUAT DARI 2017, HANYA HANYA BERMULA

Cryptocurrency dirancang untuk setiap empat tahun mengurangkan penawarannya yang baru dicetak separuh, mendorong kenaikan harga eksponensial apabila permintaan meningkat melebihi rizab BTC di bursa. Kesedaran mengenai kitaran ini menjadikan setiap kitaran berikut menjadi semakin kuat, kerana yang dilaburkan terus kuat sehingga harganya terlalu bagus untuk dilewatkan.

Kitaran utama pertama mengambil Bitcoin hingga $ 1,200, dan yang kedua hampir dua puluh kali ganda pada harga $ 20,000. Bitcoin pada masa ini diperdagangkan hampir $ 50,000 dan sementara itu mungkin kelihatan tinggi dan seolah-olah tahap harga berpotensi menjadi puncak, ketika mengezum keluar, aliran menaik bahkan tidak mendekati klimaksnya .

 carta jangka panjang bitcoin "width =" 980 "height =" 524

 JANGKA PANJANG INI DIAMBIL PADA BITCOIN CYCLES MENGATAKAN TOP JAUH JAUH | SUMBER:  BTCUSD ON TRADINGVIEW.COM 

Pandangan Jangka Panjang Menunjukkan Cryptocurrency Mempunyai Banyak Lagi Ruang untuk Berkembang

Menurut pandangan jangka panjang di Bitcoin, menghubungkan dua puncak dan dasar sebelumnya menggariskan saluran kenaikan harga yang jelas bahawa tindakan harga zig-zag berulang-alik antara. Sekiranya lintasan serupa diikuti ke puncak saluran seperti puncak sebelumnya, tahap tinggi kitaran ini boleh berakhir sekitar $ 300,000 per BTC.

BACAAN BERKAITAN | S2F PREDICTS 20% PER BULAN KADAR PERTUMBUHAN UNTUK BITCOIN PADA 2021

Kekurangan yang disebutkan di atas, digabungkan dengan penurunan harga fiat yang belum pernah terjadi sebelumnya, dan institusi yang berlumba-lumba untuk memindahkan modal ke tempat pertumbuhan, telah mendorong harga per BTC naik dengan cepat dalam beberapa minggu terakhir. Tetapi memandangkan kejayaan penceritaan emas digital, dan cap pasaran $ 10 trilion yang menunggu untuk dimanfaatkan, harga yang diunjurkan sama sekali tidak realistik.

Menariknya, tahap penyatuan semasa akhirnya dapat sejajar dengan bahagian bawah saluran , dan bertindak sebagai bahagian bawah pasaran beruang seterusnya. Tetapi jauh sebelum hari itu tiba, Bitcoin akan menyentuh bahagian atas saluran – ia hanya perlu dilakukan.

 GAMBAR CIRI DARI FOTO DEPOSIT, CARTA DARI TRADINGVIEW.COM Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments