Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Perunding Bitcoin Musim Skeptis yang Berterusan Akan Kembali


Bitcoin mesti melepaskan bahagian pasaran cryptocurrency untuk altcoin untuk pergi ke bulan lagi, kata penganalisis biasa.


Altcoins Perlu Suntikan Tunai $ 100B

Dalam wawancara dengan [18909004] BLOCKTV pada 18 September, guru dagangan Joe Saz berhujah keadaan pasar crypto sekarang tidak menunjuk kepada kelahiran kembali altcoin.

Beliau bercakap di tengah-tengah peralihan tiba-tiba dalam penguasaan pasaran Bitcoin. Setelah mengalahkan semua kriptografi lain setiap hari selama berbulan-bulan, minggu ini menyaksikan Bitcoin berada di bawah prestasi.

Altcoins mula mendapat, menolak kehadiran Bitcoin turun ke 67.4% – rendah enam minggu.

Langkah-langkah itu memunculkan spekulasi segera Kembali ke bentuk untuk altcoin, yang mana banyak penganalisis telah dinyatakan sebelum ini mati secara kekal.

Namun, untuk Saz, walaupun kemajuan terkini jauh dari mencukupi untuk mengesahkan satu lagi musim "alt."

"Di atas kertas, Peningkatan jumlah pasaran crypto: $ 200 bilion lagi … mungkin satu lagi $ 100 bilion untuk memasuki ruang dan tidak semua itu pergi ke Bitcoin, "katanya.

Bitcoin Investor Mengundi Dengan Dompet Mereka

Selepas wawancara yang disiarkan, kejatuhan tiba-tiba di Bitcoin mengalir altcoins lebih rendah sekali lagi, meletakkan akhir sementara untuk optimisme yang sebelum ini mencirikan pasaran.

Kebanyakan token di dua puluh atas dengan topi pasaran jatuh seiring dengan Bitcoin ' Sekurang-kurangnya 3%, dengan pengecualian yang ketara dari Stellar, yang sebaliknya meningkat 23%.

Memandangkan masa depan, bagaimanapun, Saz sama ragu tentang Bitcoin memberi laluan kepada alts. Untuk itu, dia berkata, cryptocurrency utama akan menjatuhkan 25% daripada dominasi pasarannya untuk menurun di bawah 50% secara keseluruhan.

"Saya tidak benar-benar melihat musim altcoin menendang; tidak akan ada corak kenaikan harga pada satu carta yang akan melepaskannya, "katanya.

" Ia akan memerlukan banyak wang keluar dari Bitcoin atau wang segar memasuki pasaran [.] "[19659004] Saz, penguasa Bitcoin maksimalis yang mengaku diri sendiri, bersuara dengan penyokong BTC yang lain dalam meletakkan kepercayaannya dengan ketat dalam satu cryptocurrency. Minggu ini, metrik teknikal Bitcoin terus mencatatkan rekod, yang membawa kepada jangkaan lebih banyak kenaikan harga.

Hashrate, pengukuran kuasa pengkomputeran keseluruhan yang didedikasikan kepada pemprosesan urus niaga Bitcoin, berada pada 102 kuintillion hash per second pada hari Rabu.

Jumlah itu adalah yang tertinggi, dan mewakili pertumbuhan hampir 230% pada tahun 2019 sahaja. Sebagai Bitcoinist mencatatkan pengulas seperti Max Keizer percaya bahawa kemajuan sedemikian akhirnya akan mencetuskan jangka panjang baru.

Apa pendapat anda mengenai musim alt kembali? Marilah kita ketahui di komen di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of