Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Phemex Berusia Dua Tahun Memperkenalkan Pasangan Dagangan Spot SHIB, DYDX dan FTM – Bitcoinist.com


Phemexsalah satu platform perdagangan dan pelaburan kripto yang paling menonjol di dunia telah mengembangkan lagi tawarannya dengan menyenaraikan tiga aset kripto yang popular. Dalam pengumuman terbaharunya, platform tersebut menyatakan bahawa perdagangan spot untuk Shiba Inu (SHIB), dYdX (DYDX) dan Fantom (FTM) disiarkan secara langsung pada 26 Nov 2021.

Trio, SHIB, DYDX dan FTM telah menikmati perhatian pelabur untuk sebahagian besar tahun ini kerana mereka mencatatkan keuntungan tahunan yang menarik. Dengan memperkenalkan SHIB/USDTDYDX/USDT dan FTM/USDT pasangan dagangan spot, Phemexken telah menjadikan komuniti perdagangan yang setia ini lebih mudah diakses oleh mereka yang setia. .

Pengenalan Ringkas Aset Baharu ini

Shiba Inu, diunjurkan sebagai Dogecoin Killer ialah syiling meme terkenal yang telah menerajui gelombang syiling meme bertemakan anjing. Token ERC-20 telah membina pengikut komuniti yang kuat, dengan banyak pelabur kripto baharu dan berpengalaman membeli SHIB apabila projek itu menerokai wilayah baharu. Ekosistem SHIB kini disokong oleh ShibaSwap DEXnya sendiri, dan pengumuman baru-baru ini menyatakan bahawa projek itu akan memasuki ruang NFT tidak lama lagi.

Token tadbir urus dYdX — pertukaran lapisan-2 terpencar dan platform dagangan kontrak kekal — DYDX baru-baru ini telah memaparkan pandangan kenaikan. Hanya beberapa bulan, token DYDX membolehkan pemegang mengambil bahagian dalam pertaruhan, kumpulan kecairan dan tadbir urus ekosistem dYdX untuk memperoleh ganjaran yang menarik. Pemegang token DYDX layak untuk memperoleh ganjaran perlombongan retroaktif, ganjaran berdagang berdasarkan volum dagangan mereka pada ganjaran DEX dan LP. Dengan memegang DYDX, pengguna boleh menikmati yuran dagangan diskaun di bursa.

FTM sebaliknya ialah token asli protokol Fantom. Dicipta untuk aplikasi DeFiFantom ialah platform kontrak pintar berasaskan konsensus DAG yang menawarkan alternatif yang lebih murah dan lebih cekap kepada rangkaian rantaian blok lain yang digunakan secara meluas dalam ruang DeFi. Dicipta oleh pasukan yang diketuai oleh saintis komputer Korea Selatan Dr. Ahn Byung Ik, Fantom menyelesaikan isu kebolehskalaan dan yuran transaksi yang tinggi, sambil mengekalkan penyahpusatan yang lengkap.

Ulang Tahun Phemex

Penyenaraian aset baharu bertepatan dengan Phemex'16] Sambutan ulang tahun ke-2. Bermula pada 25 Nov 2019, platform berusia dua tahun itu telah memperoleh lebih 2 juta pengguna aktif dengan purata volum dagangan harian purata lebih $10 bilion dalam masa yang singkat. Untuk menandakan kejayaan ini, Phemex telah mengumumkan kempen #DreamWith Phemex di mana Phemex akan memilih 10 pemenang bertuah dan merealisasikan impian mereka. Untuk mengambil bahagian, pengguna mesti menyerahkan impian mereka di halaman web kempen.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments