Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Philadelphia 76ers NBA Melancarkan Koleksi NFT


Dalam dunia sukan, Philadelphia 76ers mempunyai banyak tajuk utama dengan pemain dan jurulatih bintang. Walau bagaimanapun, bulan ini Philadelphia mempunyai berita yang lebih baik. Dalam satu pengumuman minggu ini, organisasi itu akan melancarkan 'Koleksi NFT Legacy' pertama mereka, dengan kerjasama penaja tampalan jersi rasmi Crypto.com.

Titik pertama daripada 13 titis dalam koleksi yang dikeluarkan awal pada hari Khamis minggu ini, dengan setiap koleksi rekaan tersuai bertepatan dengan detik penting dalam era Spektrum sejarah francais. Keluaran ini digandingkan dengan malam "Spirit of '76" francais, apabila pasukan itu memakai pakaian seragam 'City Edition' yang terbaharu.

Berkaitan Membaca | Mengapa Citi "Perlahan" Membina Infrastruktur Kripto, Kata Ketua Pegawai Eksekutif

Penurunan eksklusif meraikan perlawanan pertama di Arena Spectrum yang dimainkan pada tahun 1967. Permainan ini berlaku selepas 76ers memindahkan stadium, dan terpaksa menentang Lakers; juara bertahan 76ers bermain di hadapan 9,000 lebih peminat. 76ers akhirnya mengalahkan L.A. Lakers 103-87, yang mempunyai pemain hebat. Walau bagaimanapun, Philly mempunyai Basketball Hall of Famers Wilt Chamberlain dan Billy Cunningham, yang mendahului pasukan tuan rumah. Cunningham menjaringkan 20 mata, manakala Chamberlain mencatatkan 11 mata dengan 30 lantunan tertinggi permainan dan sembilan bantuan.

Ia adalah malam yang istimewa, dan kini ia tersedia secara digital buat kali pertama, bersama-sama dengan banyak lagi detik francais yang jarang berlaku. Koleksi NFT Legacy terbahagi kepada tiga peringkat: Asal, Sepanduk dan Tandatangan. Semua titisan akan termasuk satu siri Asal, serta 49 pek misteri, untuk sejumlah 50 koleksi setiap titisan. Dijana secara rawak, pek ini setiap satu akan mengandungi satu karya seni yang boleh dikoleksi, sama ada siri Sepanduk atau siri Tandatangan— yang boleh dibuka secara hampir dan disimpan atau didagangkan di pasaran Crypto.com/NFT. Pergerakan itu merupakan salah satu keluaran yang paling penting sejak Sixers bekerjasama dengan Crypto.com awal tahun ini.

Bitcoin telah bertahan sekitar $62K. | BTC-USD di TradingView.com

Peminat digalakkan untuk mengumpul kesemua 13 siri Banner atau siri Tandatangan NFT untuk mendapat akses kepada faedah bertema 76ers yang lebih eksklusif. Siri Asal ialah item lelongan satu daripada satu yang akan tersedia selama 48 jam selepas setiap penurunan. Pembida yang menang akan menerima akses peminat eksklusif, termasuk memorabilia dan pengalaman istimewa 76ers. Pengumpul siri akan dapat menikmati pengalaman peminat terbaik di Kompleks Latihan Philadelphia 76ers di Camden, yang termasuk tambah satu untuk pemenang membawa rakan. Pakej ini termasuk makan tengah hari yang disediakan oleh chef pasukan, pertemuan dan salam istimewa, dan akses untuk menonton sesi latihan 76ers secara langsung.

Selain itu, pembeli menerima pakej hadiah, termasuk sekeping asal gelanggang Philadelphia Spectrum dan permainan- jersi yang dipakai. Bercakap tentang utiliti. Ini adalah berita menarik untuk sukan dan NFT, kerana ia menggalakkan cara baharu untuk berkongsi detik sukan ikonik. Ini menghubungkan peminat kepada francais dengan cara baharu, dan juga membawa kepada pasaran token eksklusif yang tidak boleh digunakan yang boleh dijual semula, didagangkan atau dikumpul.

Bacaan Berkaitan | BitMEX Menjadi Salah Satu Pertukaran Kripto Pertama yang Menjadi Neutral Karbon

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments