Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Platform Cryptocurrency Gleec Tokennya Tersenarai di Bithumb
 Iklan

Bithumb Global, pertukaran cryptocurrency peringkat satu, telah mengumumkan bahawa ia menyenaraikan GLEEC, token asli platform Gleec. Pertukaran telah mulai mengambil deposit sudah untuk GLEEC, yang akan digandingkan dengan USDT. Perdagangan untuk token akan bermula pada 12 Februari jam 18:00 (UTC + 8).

Gleec adalah platform cryptocurrency pelbagai guna yang merangkumi segalanya dari produk penjimatan pengguna hingga ATM bitcoin. Ini bertujuan untuk berfungsi sebagai pusat sehenti bagi pengguna yang berminat untuk meneroka kemampuan dan kegunaan blockchain dalam semua bentuknya. Token GLEEC berada di tengah-tengah ekosistem projek Estonia, memberi pelbagai kes penggunaan.


Gleec Mendapatkan Geeknya

Pasukan Gleec mengawasi komuniti pemegang cryptocurrency kecil tetapi bersemangat, tertarik dengan janji projek itu untuk ubah semua yang boleh diletakkan di blockchain. Gleec mengekalkan sebilangan bahagian yang dikhaskan untuk pelbagai perkara seperti pemesejan selamat dan inovasi teknologi, yang terakhir adalah milik anak syarikatnya Gleec Lab . Walau bagaimanapun, yang pertama dan terpenting, Gleec tertumpu pada meletakkan alat untuk pembiayaan yang terdesentralisasi di tangan pengguna melalui pelbagai aplikasi praktikal.

Salah satu produk Gleec yang paling popular adalah Gleec BTC mini- pertukaran yang membolehkan pengguna menukar antara kripto dengan cepat dan mudah. Ini dilengkapi dengan dompet asli untuk menyimpan, menghantar, dan menerima cryptocurrency, serta pelbagai perkhidmatan lain yang dapat diakses melalui portal Gleec .

21 Juta Sebab untuk Be Gleeful

Token GLEEC mempunyai bekalan beredar hanya 21 juta dan kapitalisasi pasaran sekitar $ 25 juta, menjadikannya projek topi kecil. Memandangkan pasaran lembu kripto yang sedang berjalan, yang telah menghantar duit syiling dengan permodalan melonjak besar dan kecil, ada kemungkinan GLEEC mengikuti tuntutan ini, dibantu oleh penambahannya ke Bithumb.

Bithumb telah memperoleh reputasi untuk inovasi, dan menunjukkan kesediaan untuk menyenaraikan projek yang lebih kecil yang token asalnya belum mencapai penemuan harga. Sehingga kini, perdagangan GLEEC sebahagian besarnya terhad pada pertukaran platform itu sendiri. Penyenaraian Bithumb semestinya menimbulkan minat baru terhadap Gleec dan produk dan perkhidmatan berasaskan blockchain yang dibinanya.

Dengan 274 cryptocurrency yang disenaraikan di bursanya, Bithumb Global menawarkan sesuatu untuk pedagang dari semua jalur. Pasaran popular termasuk pasaran untuk token bear / bull yang membolehkan peniaga pada dasarnya menggunakan leverage panjang atau pendek pada bitcoin. Gleec secara rasmi akan bergabung dengan barisannya pada 12 Februari apabila pasaran GLC / USDT dibuka.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments