Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Platform Dagangan Cryptocurrency CryptoLocally And Serum Mengumumkan Penyenaraian Token Bersama
 Iklan

Setelah berkolaborasi pada masa lalu, CryptoLocally platform perdagangan cryptocurrency peer-to-peer (P2P), dan Serum yang merupakan ultra- pertukaran terdesentralisasi berskala (DEX) untuk cryptocurrency dan derivatif, kini telah mengumumkan penyenaraian bersama token SRM dan GIV pada pertukaran P2P yang terdesentralisasi CryptoLocally dan juga DEX Serum.


Untuk pengguna CryptoLocally, ini bermaksud bahawa jual beli SRM di pertukaran CryptoLocally kini dipermudahkan. Daripada harus membeli Bitcoin atau Ethereum untuk dapat membeli atau menjual SRM, pengguna kini mempunyai akses ke lebih dari 40 pilihan pembayaran tempatan dan antarabangsa dan dilindungi oleh perkhidmatan escrow yang disempurnakan kontrak pintar CryptoLocally.

Serum, yang disokong oleh FTX adalah platform pertukaran derivatif crypto terkemuka, dan SRM adalah token Perpustakaan Program Solana (SPL) asli DEXnya. Serum's DEX dirancang dengan mempertimbangkan kelajuan dan kos transaksi yang rendah dan dibangun pada Solana blockchain untuk memberikan perdagangan yang cepat, berskala, dan menjimatkan kos.

Beberapa ciri yang disediakan oleh Serum DEX kepada penggunanya adalah perdagangan / penyelesaian sub-kedua, buku pesanan dalam rangkaian serta yuran transaksi yang sangat rendah, berharga 1 / 1.000 sen. Dengan jumlah penawaran sebanyak 10 bilion token, SRM digunakan terutamanya untuk mengurangkan yuran DEX Serum serta ganjaran saham. Walau bagaimanapun, token SRM juga memberi kuasa kepada pemegang dengan kuasa tadbir urus tertentu.

Dengan penyenaraian token GIV CryptoLocally di Serum DEX, Solana adalah blockchain ketiga yang menyokong token asli CryptoLocally yang membolehkan pengguna mengambil bahagian dalam tadbir urus bersama model platformnya. Seperti SRM, GIV kini disenaraikan silang sebagai token ERC20 tetapi berkat perkongsian itu, ia juga akan dikeluarkan sebagai token SPL pada blockchain Solana.

GIV terutamanya berfungsi sebagai token tadbir urus melalui program GIVernance, model tadbir urus bersama yang dibuat oleh CryptoLocally, tetapi ia juga merupakan bahagian yang tidak terpisahkan dari program kewangan terdesentralisasi (DeFi) CryptoLocally.

Langkah seterusnya dalam perkongsian

Selepas Serum dan CryptoLocally pada mulanya bermitra pada [19659018] September 2020 langkah seterusnya adalah agar mata wang digital Solana, yang disebut SOL, disenaraikan di bursa CryptoLocally. Ini berlaku pada tahun Februari 2021 yang kini menjadikan SRM sebagai cryptocurrency kedua Solana yang akan dipaparkan di bursa CryptoLocally P2P.

Untuk memberikan pengalaman pengguna terbaik dan mengukuhkan kedudukannya, langkah seterusnya untuk CryptoLocally adalah penyatuan ciri-ciri DeFi Serum. Pada masa ini ia sedang berusaha untuk menggabungkan ciri-ciri Serum's DeFi ke dalam dompet kewangannya, sehingga pengguna akan dapat memanfaatkan Serum DeFi.

Penyenaraian SRM adalah sebahagian daripada rancangan CryptoLocally untuk menyokong blockchain Solana dan akan meningkatkan ekosistem DeFi yang berkembang pesat dari platformnya. Selanjutnya, dengan mengintegrasikan Serum ke dalam dompet CryptoLocally's Finance untuk ciri DeFi, menyenaraikan Solana serta menyokong penukaran token SPL dan menjalankan nod Serumnya sendiri, CryptoLocally akan memperkukuhkan kedudukannya sebagai satu-satunya pasar P2P yang benar-benar terdesentralisasi dengan Integrasi DeFi.


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments