Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Platform Odin Membuka Gerbang ke Cardano & Solana


Odin ialah projek yang sangat menjanjikan dengan pasukan pembangunan yang bekerja keras untuk menyediakan pengguna dengan pelbagai ciri, keupayaan dan teknologi. Hari ini, Odin telah mengembangkan rantaian bloknya daripada menggunakan hanya Solana ke dalam menggabungkan Cardano juga, mewujudkan platform berbilang rantaian yang akan menjadi lebih cekap dan selamat.

Faedah Bekerja Dalam Multichain

Multichain menggabungkan penggunaan lebih daripada satu rantaian untuk mengendalikan platform, Sebagai blockchain peribadi, ia menjamin kebolehskalaan rangkaian dengan menyekat data yang dikongsi setiap blok, mengalih keluar data luar dan meningkatkan kelajuan transaksi. Oleh kerana aktiviti blockchain hanya boleh diakses oleh pengguna terpilih, ia juga menyediakan perusahaan dengan privasi projek yang sangat diperlukan.

Multichain menggunakan pendekatan penyimpanan data rantaian berbilang untuk menangani kesukaran berskala. Setiap item data yang diterbitkan ke strim boleh dalam rantaian atau luar rantaian, bergantung pada pilihan anda. MultiChain tidak menduplikasi data ke setiap nod, tidak seperti blockchain lain di mana semua nod dijangka mengesahkan dan menyimpan transaksi. Saiz blok direndahkan dengan membenamkan cincangan sebahagian besar data, bukannya data itu sendiri, dalam transaksi. Setiap keping kunci penyahsulitan data hanya dikongsi dengan peserta yang sepatutnya melihatnya.

Faedah Cardano

Cardano (ADA) ialah rantaian blok berbayar rendah yang boleh mengendalikan transaksi dan kontrak pintar tanpa banyak overhed . Seni bina dwi-lapisannya memisahkan tugas pengkomputeran daripada prosedur penyelesaian, membolehkan setiap lapisan mengendalikan beban kerja yang meningkat. Cardano (ADA) mungkin bukan mata wang kripto yang paling murah untuk didagangkan, tetapi tidak dinafikan ia adalah syiling berbayar yang rendah untuk dipindahkan dan digunakan.

Perkongsian OKEx

Secara berasingan, Odin juga telah mengumumkan perkongsiannya dengan ]OKExsebahagian daripada rancangan Odin untuk menyepadukan dengan bursa untuk menyelaraskan penyepaduan antara platform dan pelbagai bursa yang ia merancang untuk menyokong penggunanya. Pasukan Odin sedang berusaha untuk membenarkan platform menyokong penyambungan kepada kedua-dua pertukaran terpusat dan terdesentralisasi; mencipta pandangan baru tentang penciptaan bot terdesentralisasi algoritma.

Ketahui lebih lanjut tentang Odin dengan melawati tapak web.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments