Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pola Teknikal ini Isyarat Bitcoin Hampir Meletup hingga $ 12,000


  • Bitcoin menyaksikan pemulihan dalam semalam yang tajam yang membolehkannya merebut kembali kedudukannya di rantau pertengahan $ 9.000
  • Ini berlaku setelah tempoh kelemahan ketika ia diperdagangkan di wilayah $ 9.000 yang lebih rendah
  • Kini nampaknya bahawa crypto's turun naik baru-baru ini membolehkannya membentuk formasi teknikal yang sangat menaik
  • Sekiranya ia mencatat penembusan formasi ini, crypto tidak lama lagi boleh diperdagangkan pada paras tertinggi baru sekitar $ 12,000

Bitcoin dan pasaran kripto agregat telah terperangkap dalam pertarungan makro. BTC telah berjuang untuk mendapatkan momentum yang cukup untuk memecahkan $ 10,000, menyebabkan kebanyakan altcoin juga jatuh ke dalam jajaran perdagangan yang tegas.

Kini nampaknya cryptocurrency penanda aras tidak lama lagi dapat mengakhiri ini, namun, kerana banyak penganalisis kini menunjukkan adanya formasi segitiga yang sangat bullish sebagai alasan mengapa ia boleh meningkat lebih tinggi.

Bagi seberapa tinggi hal ini dapat memimpin BTC, seorang peniaga sedang melihat rintangan makro yang ada sekitar $ 12,000

Bitcoin Melambung Semula Mengikut Kelemahan Kelmarin

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan hanya di bawah 2% pada harga semasa $ 9,590. Ini menandakan kenaikan yang ketara dari paras terendah harian $ 9,300 yang ditetapkan semalam sementara mata wang kripto turun lebih rendah.

Kelemahan yang sederhana ini berumur pendek, dan pembelaan tegas pembeli terhadap wilayah yang lebih rendah $ 9,000 sepertinya menunjukkan bahawa ia terikat untuk melihat kenaikan jangka pendek yang lebih jauh.

Sekiranya ia naik lebih tinggi dari sini, ia menghadapi pelbagai tahap rintangan yang kuat di seluruh kawasan atas- $ 9.000.

Rintangan tertinggi yang dihadapinya berjumlah sekitar $ 10,000, bagaimanapun, kerana ia telah menghadapi banyak penolakan yang mendorong penurunan pada tahap ini.

Terdapat satu corak teknikal yang telah dibentuk oleh Bitcoin yang dapat menolong mengatasi semua rintangan ini.

Seorang penganalisis bercakap mengenai corak ini dalam tweet baru-baru ini menjelaskan bahawa itu adalah "panji yang dikenakan tidak mahu anda lihat."

 Bitcoin

Gambar Diberkati oleh Teddy

Corak panji yang dirujuknya ditentukan dengan jelas dan ia boleh mencetuskan momentum terkenal jika Bitcoin menerobos sempadan atasnya.

Seberapa Tinggi Corak Ini Dapat Memimpin BTC?

Terdapat corak yang cenderung mencetuskan pergerakan ke atas, tetapi rintangan yang terletak tepat di atas harga Bitcoin sekarang agak ketara.

, seorang penganalisis lain baru-baru ini menunjukkan corak yang sama, menjelaskan bahawa dia percaya ia akhirnya akan memimpin cryptocurrency hingga $ 12,000.

"Segitiga simetri terbentuk di BTC. Peluang sedikit penurunan hingga 9000s rendah tetapi itu saja. $ 12K sedang dalam perjalanan, "jelasnya sambil menunjuk pada carta yang dilihat di bawah.

 Bitcoin

Gambar Dari Galaxy

Sekiranya ini berlaku seperti yang dia jangkakan, Bitcoin nampaknya akan siap menetapkan harga tertinggi tahunan .

 Gambar pilihan dari Shutterstock. 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of