Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Pusingan Benih Berakhir Hanya dalam 8 Jam untuk Cardano Escrow Protocol – ADEED


ADEED ialah projek baharu yang telah mendapat banyak maklum balas yang baik daripada dek padang baru-baru ini yang telah dikemukakan oleh syarikat kepada beberapa pemodal teroka, pelabur dan inkubator. Syarikat itu baru-baru ini mengumumkan pembukaan pusingan benihnya, yang melibatkan 1,500,000 ADE (3% daripada Jumlah Bekalan). Pusingan benih telah berjaya ditutup dalam masa lapan jam sahaja oleh pelabur Emirat, Saudi dan China.

Sepanjang tahun lepas, Dubai dan Arab Saudi telah semakin terlibat secara halus dengan projek blockchain. Dubai menganjurkan 'Crypto Expo Dubai 2021' pada Oktober lalu, penunjuk perkembangan pelabur tempatan ke dalam projek crypto.

Escrow Berasaskan Cardano

ADEED ialah protokol escrow baharu yang bertindak sebagai pihak ketiga antara pembeli dan penjual, menghalang kedua-dua pihak daripada terlibat dalam penipuan. Protokol akan "menahan" amaun pembayaran yang dimulakan antara pembeli dan penjual melalui kontrak pintar dan hanya dikeluarkan apabila syarat kontrak telah dipenuhi.

Mengenai Ciri ADEED

ADEED akan menggunakan kuasa blockchain Cardano untuk menyampaikan protokol yang akan mengandungi banyak ciri yang akan mengubah pasaran B2B, B2C dan C2C menjadi persekitaran yang lebih praktikal, cekap dan lebih selamat.

ADEED ialah:

  • Pemprosesan transaksi yang pantas menggunakan blok blok Cardano bermakna lebih sedikit masa untuk menunggu untuk menyelesaikan perdagangan antara pembeli dan penjual.
  • Pencapaian global bermakna ia akan dapat diakses oleh semua orang dan di mana-mana sahaja.
  • Terpencar bermaksud urus niaga adalah telus dan tidak amanah.[196590] ]Protokol Terjamin akan menjamin pencegahan penipuan dan diinsuranskan.
  • Automasi Sepenuhnya tanpa memerlukan campur tangan manusia.

Seed Round melanggan lebih 300%

ADEED telah merupakan projek yang diterima baik, dengan banyak pemodal teroka dan inkubator telah menandatangani minat dalam pusingan persendirian projek itu. Pusingan persendirian dijangka memperoleh sejumlah $1.6 juta, cukup baik untuk memacu pembangunan projek.

Pengenalan teknologi rantaian blok kepada perkhidmatan kewangan biasa telah berkembang pesat, dan ADEED akan menjadi protokol yang sempurna untuk memasukkan rantaian blok ke dalam sektor escrow kewangan, membawa kuasa dan keselamatan blockchain ke hujung jari pembeli dan penjual biasa.

Ketahui lebih lanjut tentang ADEED dengan melawati tapak web.

 

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments