Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rally Breakout Ethereum Mencadangkan Bitcoin Sedia Meletup Melebihi $ 12,000  • Ethereum dan Bitcoin kedua-duanya menunjukkan tanda-tanda kekuatan yang sangat besar hari ini ketika mereka menuju ke tahap rintangan utama mereka yang baru ditubuhkan
  • ETH sekali lagi kelihatan memimpin Bitcoin, kerana pergerakan harga ke atas yang besar sekarang cenderung berlaku tepat sebelum mereka dilihat oleh BTC
  • Ini boleh terbukti sangat positif untuk cryptocurrency penanda aras, kerana penganalisis percaya ia dapat membantu menghantarnya melewati $ 12,000 pada hari-hari yang akan datang
  • Untuk kemungkinan ini membuahkan hasil, pasaran agregat mesti mengekalkan kekuatannya

Ethereum kini menunjukkan tanda-tanda kekuatan ketika ia melonjak ke arah $ 350. Bitcoin telah mengikuti aliran menaiknya, kerana crypto penanda aras kini mendorong ke arah penentangannya di rantau pertengahan $ 11,000.

Rali ETH ini telah berlaku berikutan tempoh penggabungan yang berlanjutan di rantau $ 330, dan para penganalisis menjangkakan ia mendorong ke arah, atau bahkan melepasi, $ 350 dalam jangka masa terdekat.

Ini terbukti sangat positif bagi Bitcoin juga kerana cryptocurrency penanda aras terus mengesan trend umum ETH. [19659006] Seorang penganalisis bahkan menyatakan bahawa ia dapat membantu memimpin Bitcoin melepasi $ 12,000 pada hari-hari dan minggu-minggu mendatang.

Bitcoin Menunjukkan Tanda-tanda Kekuatan Semasa Melacak Tindakan Harga Ethereum

Pada masa penulisan, Bitcoin hanya diperdagangkan di bawah 1% pada harga semasa $ 11,200. Ini menandakan kenaikan yang ketara dari paras terendah harian di rantau $ 10,000 yang ditetapkan semalam.

Gelombang semalamannya hampir mendekati yang dilihat oleh Ethereum yang melayang di wilayah $ 330 untuk beberapa hari sebelum mencecah setinggi $ 346 pada awal pagi ini.

Seorang penganalisis baru-baru ini menunjukkan bahawa BTC sedang mengawasi tindakan harga Ethereum, yang – untuk sementara waktu – sedang memihak kepada bull.

Dia menyimpulkan bahawa kekuatan ETH yang ada sekarang dapat mendorong Bitcoin mencapai $ 12,000.

"Adakah ETH memimpin Bitcoin lagi … Sekiranya demikian, saya rasa Bitcoin akan melihat $ 12k tidak lama lagi," katanya.

 Bitcoin Ethereum

 Image Dengan hormat dari Josh Rager. Carta melalui  TradingView. 

BTC Mendekati Rintangan Penting Setelah Mengesahkan Sokongan Utama

Tampaknya Bitcoin menghampiri rintangan utama yang perlu diatasi oleh pembeli sekiranya mereka ingin menjadi pemangkin kekuatan lebih lanjut

Peningkatannya yang berterusan terhadap level ini, bagaimanapun, dapat diperkuat oleh kemampuannya untuk mengesahkan $ 10.900 sebagai sokongan pada awal hari ini.

“Dan $ 10.900 memang bertukar sokongan. Halangan penting; membersihkan tahap ini dan saya fikir kita akan melihat satu lagi kenaikan kecil ke arah $ 11,500 untuk menutup jurang pada carta CME, ”kata seorang penganalisis .

 Gambar Dengan ihsan Crypto Michaël. Carta melalui  TradingView. 

Bagaimana trend pasaran dalam beberapa jam akan datang harus memberikan gambaran yang lebih besar mengenai implikasi hubungan antara Bitcoin dan Ethereum.

 Imej unggulan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView. 

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of