Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rancangan NFT Andy Milonakis, EP. 12 – Bagaimana Andy Mendapat Kebosanan Beruk & Cryptopunk


Malam ini, di The Andy Milonakis NFT Show: Satu siri peristiwa bertuah membawa wira kita akhirnya membeli Beruk Bosan yang dia dambakan. Dan selepas itu, dia mendapat Cryptopunk. Milonakis akhirnya berada dalam liga besar sebagai pengumpul. Tetapi, bagaimana dia sampai ke sana? Semuanya bermula pada pencetakan langsung yang kami bincangkan dalam episod rancangan ini sebelum ini. The Bright Moments DAO menganjurkannya, dan mereka mengeluarkan video ini yang meringkaskan keseluruhannya dan meletakkan acara itu dalam perspektif:

Bacaan Berkaitan | Universal Music Mengumumkan Band NFT Pertama, Kingship

Kini, Jamie Foxx, Tobbie Maguire, Danny Trejo, Lukas Haas, dan selebriti terbesar, Andy Milonakis. Sungguh memalukan seni itu kelihatan seperti Cryptopunks, tetapi itu tidak ada di sini mahupun di sana. The Bright Moments DAO mempunyai beberapa ace di bahagian lengannya, seperti yang akan kita lihat nanti. Mula-mula, mari kita semak suhu dengan koleksi NFT Andy sendiri.

Harga gas meningkat dan pasaran NFT nampaknya tepu. Walau bagaimanapun, ini adalah Andy Milonakis yang kita bincangkan di sini. Koleksinya akan terjual dalam masa beberapa jam. Lihat sahaja apa yang dilakukan oleh genius kreatif ini pada masa lapangnya.

Jenaka ini merujuk kepada Bleeple's "Human One," yang dijual hampir $29J melalui rumah lelong Christie's. Dan artis itu sendiri menjawab tweet Milonakiskerana dia tahu apa yang berlaku.

Carta harga ETHUSD untuk 11/12/2021 - Carta harga TradingView190/1965901 /2021 - TradingView

carta harga ETH di Currency.com | Sumber: ETH/USD di TradingView.com

Creature World Amusement Park

Sentiasa aktif di ruang NFT, Andy pergi ke Creature Playground. Orang di belakang koleksi NFT Creature World dan Open Sea menghasilkan acara tersebut. Ini posternya.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments