Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rangkaian Dvision untuk Mula Menjual TANAH Dengan Kerjasama Binance NFT dan NFTb


Dvision Network telah mengumumkan bahawa ia akan mula menawarkan LAND Lot NFT pada 24 November. Ia menjanjikan untuk menjadi salah satu kerjasama tiga pihak terbesar dengan Binance NFT dan NFTb pada Jualan LAND berasaskan Rantaian Pintar Binance dan acara terbesar untuk Rangkaian Dvision. Jualan akan dijalankan di tiga platform dan akan membolehkan berjuta-juta pengguna membeli lot tanah pada platform BinanceNFT, NFTb dan Dvision Marketplace, bermula dari 11 AM UTC pada 24 November.

Dvision Network, platform metaverse NFT berasaskan blokchain, yang merendahkan halangan kemasukan ke dalam ekosistem metaverse dengan menggunakan teknologi VRnya sendiri. Ia membolehkan pengguna peluang unik untuk mengalami salah satu metaverses paling maju dan menjadi pemilik lot LAND di mana mereka boleh mencipta apa sahaja yang mereka kehendaki.

Pengguna yang memiliki LAND akan dapat menyesuaikan dan menawarkan kandungan mereka sendiri di Meta-Cities menggunakan ruang meta maya. Perkara unik tentang metaverse ialah tiada had kepada kemungkinan yang boleh dibuat oleh pengguna di TANAHnya.

Dvision Meta-Cities

New York dan Seoul dijadualkan menjadi Meta-Cities pertama yang dilancarkan. Lot TANAH akan dijual untuk setiap Meta-Cities ini. Secara keseluruhannya, terdapat bekalan tetap 200,000 petak TANAH dalam metaverse Dvision yang tersebar sama rata di 20 Meta-Cities.

Meta-Cities akan dikeluarkan secara beransur-ansur dalam tempoh dua tahun, dengan dua bandar dilancarkan pada setiap pusingan. Pengguna akan dapat membeli TANAH di seluruh Meta-Cities ini dalam 10 pusingan. Memandangkan bekalan dihadkan kepada 200,000, TANAH akan menjadi sumber yang sangat terhad dalam metaverse Dvision.

Tempat Membeli TANAH

TANAH akan tersedia untuk pembelian serentak merentas tiga platform; Binance NFT, NFTb dan Pasaran Dvision. Setiap LAND mewakili pemilikan digital Meta-Space dalam metaverse Dvision. Semua Tanah Dvision didaftarkan sebagai NFT pada BEP-721 pada Rantaian Pintar Binance dan mewakili aset berharga yang membolehkan pemilik mencipta hartanah maya tersuai dalam metaverse dan mengubahnya menjadi sumber peruntukan keuntungan.

Butiran ]

Binance NFT akan menampilkan kira-kira 1,452 Kotak Misteri yang mengandungi sehingga 14 Lot TANAH berbeza, dengan kebarangkalian menerima NFT rawak dalam kotak. Spesifikasi untuk lot TANAH yang terkandung dalam kotak Misteri Binance ialah Premium 1×1 hingga 3×3.

NFTb akan menawarkan 1,495 Kotak LAND tersedia semasa INO (tawaran NFT awal) pada platformnya. Pengguna boleh menyemak Dvision LAND Boxes mengikut peringkat. Sebagai contoh, Peringkat 1 mempunyai akses kepada Kotak LAND biasa, manakala peringkat 4 mempunyai akses kepada Kotak LAND yang legenda.

Penjualan TANAH di Pasaran Dvision walau bagaimanapun akan menjadi semudah yang diperolehi. Dvision akan menawarkan lot TANAH individu berserta lokasi yang ditentukan pada peta tanpa sebarang ciri rawak. Lot TANAH di Pasaran Bahagian boleh dibeli dengan token DVI, yang merupakan token utiliti asli pada Rangkaian Dvision.

Splitting Up The LAND

Ringkasnya, 40% daripada jumlah 200,000 TANAH akan dimasukkan ke dalam jualan. Ini membolehkan pengguna mempunyai hartanah digital sedia untuk digunakan untuk keperluan kandungan mereka dalam metaverse. 20% TANAH dikhaskan untuk Pasukan Bahagian untuk rakan kongsi berkongsi kandungan khusus jenama dalam metaverse. Selain itu, sebahagian daripada 20% pasukan akan digunakan untuk memperkenalkan kepelbagaian kandungan ke dalam metaverse, manakala sebahagian lagi akan dikhaskan untuk kes penggunaan masa hadapan.

Baki 40% akan digunakan untuk memperkasakan ciri Play to Earn dalam metaverse. 40% daripada tanah ini juga dikenali sebagai "Kawasan Jangkitan" dan pengguna akan dapat menerima bahagian hasil dengan membantu membersihkan kawasan yang dijangkiti ini dan seterusnya menjual TANAH yang telah dibersihkan di pasaran.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments