Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Rangkaian EMOGI Huobi Prime Memberi Pengguna Cryptocurrency Sesuatu yang berkaitan dengan LOL


Laman web yang boleh ditampal dengan imej emojis wajah yang menangis dan ticker tokennya mungkin muncul sebagai "LOL", tetapi jangan biarkan bodoh ini anda: Rangkaian EMOGI adalah perniagaan yang serius. "Mata wang digital sosial" yang dijelaskan oleh diri sendiri, menjanjikan untuk menyampaikan semua sifat yang dimaksudkan untuk sinonim dengan kriptografi, yang menimbulkan transaksi kos rendah yang dapat dihantar dengan cepat dan langsung, dalam rekan sebaya.


Microtransactions , termasuk tipping pada rangkaian sosial, adalah kes di antara penggunaan yang digunakan untuk token LOL Rangkaian EMOGI, yang beroperasi di blok asalnya sendiri. Arkitek token LOL merancangnya dengan cara itu. Tanpa meneruskan aliran dan melancarkan Ethereum, EMOGI dapat mengekalkan kos transaksi tanpa berkompromi pada desentralisasi. Algoritma bukti-tentang-kepentingan, ditambah dengan model penyangkut yang disokong oleh 6 juta pengguna di seluruh aplikasi Berminal dan Bermi EMOGI, memastikan rangkaian itu diedarkan dengan cukup. Persediaan ini juga memberikan token-holder insentif untuk mendapatkan melalui token staking dalam aplikasi mudah alih.

EMOGI Sasaran Pasaran Mudah Alih

Fundamental kuat sahaja tidak menghantar nilai tanda ke atas. Perlu ada kecairan yang cukup ditambah dengan permintaan pengguna asli. EMOGI nampaknya telah mengurus yang terakhir, manakala yang pertama – kecairan – hanya mendapat major thanks atas penyenaraian token pada Huobi Prime pada 15 Ogos. Kini telah menjadi projek kelima untuk melancarkan sebagai IEO di bursa Asia, platform yang sesuai untuk sebuah benua yang cinta teknologi mudah alih dipadankan dengan kecintaan emojis.

Satu Pasukan Serius Dengan Perasaan Humor

Sebarang projek yang menggariskan penjenamaannya emoji mesti mempunyai rasa humor yang bersesuaian, tetapi luaran yang mengasihi EMOGI memungkiri keindahan dalaman perniagaan. Pasukan ini termasuk dua pengasas bersama IOST rangkaian penghalang kelajuan tinggi yang dibina di sekitar skala dan desentralisasi. Pasangan ini, Rui Xiao dan Jiaming Zhong, telah memohon pengetahuan kepada Rangkaian EMOGI, yang boleh difikirkan sebagai P2P – atau B2C – versi IOST.

Itu bukan untuk mengatakan bahawa EMOGI hanyalah lukisan yang lebih cerah versi adik beradiknya yang serius, bagaimanapun – jauh dari itu. Walaupun pasukan terasnya berasal dari China, Rangkaian EMOGI telah melihat 70% daripada pangkalan pengguna sedia ada yang terakru di Amerika Latin, di mana penggunaan media sosial tinggi, dan produk virus merebak dengan cepat melalui mulut ke mulut. Hakikat bahawa pengguna boleh mendapatkan token LOL untuk mencipta kandungan dan melibatkan diri dengan komuniti menggunakan aplikasi EMOGI juga telah membantu meningkatkan penggunaannya.

Dua Aplikasi, 300 Cryptocurrencies, Jutaan Saham

Berminal namanya portmanteau terminal blockchain +, adalah platform berita crypto yang menyediakan maklumat masa nyata pada lebih daripada 300 cryptos. 11 bahasa disokong, manakala petunjuk teknikal membantu peniaga mengukur permainan seterusnya. Sementara itu, Bermi adalah aplikasi perkongsian video EMOGI. Aplikasi sosial terdesentralisasi yang baru telah menyaksikan penggunaan yang sengit, dengan berjuta-juta pengguna Latin Amerika berkongsi kandungan setiap bulan. Sebagai tambahan kepada token pendapatan untuk mencipta kandungan video yang menarik, Bermi membolehkan pengguna memperoleh LOL untuk merujuk rakan, menyelesaikan cabaran, dan memeriksa setiap hari.

Bagi rangkaian crypto untuk menerima pakai dunia sebenar, teknologi mewah sahaja tidak akan cukup : perlu ada cadangan nilai yang menarik bagi pengguna untuk bertukar dari aplikasi dan rangkaian sosial yang mereka biasa. Melalui menggabungkan kelajuan dan skalabiliti dengan keseronokan dan fungsi, Rangkaian EMOGI mungkin saja telah memecahkan formula. Datanglah untuk emojis, tinggalkan untuk penentangan penentangan.
Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of