Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Real State Giant La Haus Untuk Mendayakan Pembayaran Bitcoin Melalui Lightning


La Haus gergasi negara sebenar Amerika Latin akan menyepadukan Bitcoin untuk pembayaran, menurut siaran akhbar . Sebagai peneraju pasaran di Mexico dan Colombia, syarikat itu akan menerima transaksi BTC melalui penyelesaian pembayaran lapisan kedua Lightning Network.

Bacaan Berkaitan | Mengapa Volum Titik Bitcoin Sangat Rendah Semasa Harga Melambung?

Penyepaduan akan disokong oleh OpenNode, dakwaan keluaran, sebagai sebahagian daripada strategi La Haus untuk menerima inovasi dalam ruang crypto dan mengekalkan kedudukannya sebagai peneraju pasaran. Syarikat itu beroperasi dengan urus niaga dalam talian "sepenuhnya" dan integrasinya dengan Bitcoin boleh membuka tawaran mereka kepada peminat kripto.

La Haus merekodkan nilai transaksi kasar tahunan $1 bilion dan mendakwa memiliki lebih 1 juta pengguna bulanan. Di samping itu, syarikat itu mengumumkan bahawa ia telah mengumpulkan $150 juta dalam pembiayaan modal teroka daripada pelabur yang termasuk Ekspedisi Bezos, Endeavour Catalyst, Greenspring Associates, penyanyi popular Maluma, dan lain-lain.

La Haus telah mengakui nilai Bitcoin sebagai aset yang menyediakan keselamatan kewangan dan akses kepada transaksi kos rendah, terutamanya melalui Lightning Network, di Amerika Latin. Rantau ini mempunyai salah satu populasi tidak mempunyai perbankan terbesar di seluruh dunia. Oleh itu, rakyatnya adalah antara yang paling cepat menerima pakai mata wang kripto.

Rodrigo Sánchez-Ríos, Presiden La Haus, mendakwa perkara berikut tentang penyepaduan Bitcoin syarikat untuk pembayaran:

Kami memberi tumpuan yang kukuh untuk menjadikan pemilikan rumah boleh diakses dan mungkin. untuk berjuta-juta orang di seluruh Amerika Latin,” kata Rodrigo Sánchez-Ríos, presiden La Haus. Semasa kami berkembang di seluruh Amerika Latin, Bitcoin boleh menyelesaikan beberapa masalah yang datang dengan membeli rumah dengan mata wang tempatan. Dunia Bitcoin dan hartanah mempunyai sinergi yang sangat baik.

Penggunaan Bitcoin Untuk Membayar Beribu-ribu Hartanah

Inisiatif ini akan dilancarkan di Kahala, sebuah pembangunan perumahan mewah di Playa del Carmen, sebuah sektor yang terletak di Riviera Maya. Pengguna akan dapat membayar kondominium dengan Bitcoin. Inisiatif itu kemudiannya akan mengembangkan integrasi BTC untuk lebih banyak produknya.

Menurut kenyataan akhbar, La Haus mempunyai sekitar 80,000 hartanah yang akan ditawarkan dalam Bitcoin pada peringkat kemudian. Ketua Operasi OpenNode, Kevin Adekayode berkata:

Kami gembira dapat bekerjasama dengan La Haus, sebuah syarikat yang berfikiran ke hadapan yang tidak berpuas hati dengan status quo. Bersama-sama kami teruja untuk memanfaatkan kuasa Bitcoin, landasan yang terbukti untuk transaksi yang selamat, segera, patuh dan boleh dikesan.

Selain integrasi Bitcoinnya, La Haus mengupah Jehudi Castro-Sierra, bekas penasihat Transformasi Digital kepada warga Colombia pentadbiran. Castro-Sierra menyertai syarikat itu sebagai Naib Presiden Masa Depan. Mengenai pengumuman La Haus, Castro-Sierra mengulas:

Bitcoin yang dipertingkatkan oleh Lightning membolehkan penyelesaian segera, global dengan cara yang lebih cekap. La Haus menyambung kepada rangkaian monetari terbuka yang inklusif ini untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggannya, menggunakan teknologi termaju. Kami akan terus berinovasi, meneroka inisiatif di sekitar web3, tokenisasi dan disintermediasi.

Bacaan Berkaitan | Datuk Bandar Miami Berkata City Akan Memberi Setiap Warganegara Dividen Bitcoin

Sehingga masa akhbar, BTC berdagang pada $65,046 dengan pergerakan sisi dalam carta 4 jam.

TC59016 BTC59016TC59016 Bitcoin BTC BTCUSD
BTC bergerak ke sisi dalam carta 4 jam. Sumber: Pandangan Dagangan BTCUSDSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments