Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Regal Cinemas Mencerminkan AMC Kerana Ia Menerima Dogecoin, Lain-lain Untuk Tiket & Konsesi


Regal Cinemas kini telah mengikut laluan yang ditetapkan oleh pesaing AMC Theatres dan telah mula menerima crypto seperti Bitcoin dan Dogecoin untuk tiket dan konsesi. AMC telah menjadi tajuk utama apabila ia menjadi rangkaian pawagam utama pertama yang menerima pembayaran crypto untuk tiket dan konsesi, selain menerima crypto untuk perkara seperti kad hadiah. Syarikat itu telah mengambil masa beberapa bulan tetapi ia akhirnya menjadi kenyataan pada bulan November apabila pembayaran kripto disepadukan sepenuhnya ke dalam AMC.

Tidak mahu ketinggalan, Regal Cinemas telah mengambil jalan yang sama seperti AMC. Kejayaan yang dicatatkan oleh AMC Theaters dengan pembayaran crypto telah mendorong orang lain untuk mengikuti jejaknya.

Bacaan Berkaitan | Dogecoin, Shiba Inu Menguasai Senarai Paling Dicari AS Pada November

Menerima Bitcoin, Dogecoin & Lain-lain

Dalam siaran akhbar Regal Cinemas mengumumkan bahawa filem-goes tidak akan dapat membayar dengan pelbagai jenis mata wang kripto di semua lokasi mereka. Rangkaian pawagam mempunyai lebih daripada 7,000 skrin di lebih 500 teater dan mempunyai lokasi di 46 negeri, termasuk DC Ini adalah untuk membolehkan fleksibiliti untuk penggunanya apabila membayar untuk perkara seperti tiket wayang dan konsesi.

Carta harga Dogecoin daripada TradingView.com[19659007]Carta harga Dogecoin daripada TradingView.com

Harga DOGE dalam arah aliran sekitar $0.22 | Sumber: DOGEUSD di TradingView.com

Pengumuman itu menyenaraikan lebih sepuluh mata wang kripto yang akan diterima di semua lokasinya di seluruh negara. Mata wang kripto terkemuka seperti Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, dan Litecoin mendahului senarai. Di samping dolar digital dan syiling stabil seperti USDC, DAI dan dolar Gemini. Token digital tidak diketepikan daripada gabungan kerana LINK, ATOM, BAT dan lain-lain turut diterima oleh rangkaian teater.

Penggunaan kripto semakin meningkat apabila lebih banyak syarikat melonjak mengikuti tren pembayaran. Menerima mata wang kripto membolehkan pembayaran pantas, cekap dan segera, pada masa yang sama menarik lebih ramai pelanggan untuk syarikat.

Berkongsi Dengan Regal

Dalam kenyataan yang dikeluarkan pada hari Selasa, Regal Cinemas mengumumkan perkongsian dengan Flexa, sebuah syarikat terkemuka rangkaian pembayaran digital, untuk membolehkannya menerima pembayaran crypto. Perkongsian dengan Flexa akan membolehkan urus niaga dijalankan dalam "cara yang selamat, boleh dipercayai dan dipercayai." Rangkaian pembayaran juga akan menyediakan keselamatan terhadap perkara seperti penipuan dan membolehkan Regal menyepadukan pembayaran crypto dengan mudah ke dalam platformnya.

“Perkongsian menarik ini membolehkan kami menerima mata wang digital dengan mudah dan lancar – termasuk dogecoin, stablecoin dan bitcoin – merentasi jejak teater kami dengan cara yang mudah dan tanpa sentuhan sepenuhnya, memberikan tetamu kami fleksibiliti dan keselamatan yang sepatutnya mereka perolehi semasa kami memulakan era baharu,” kata Ken Thewes, Ketua Pegawai Pemasaran di Regal.

Bacaan Berkaitan | Pegawai Bank Rizab Australia Mengatakan Kripto Bukan Ancaman Kepada Fiat, Menolak Dogecoin

Trevor Filter, Pengasas Bersama Flexa, menyatakan kepuasannya dengan perkongsian pembayaran itu kerana ia turut berpuas hati dengan perkongsian itu. melangkah lebih dekat untuk membolehkan pembayaran mata wang digital di seluruh dunia.

“Flexa komited untuk membantu pedagang mendayakan pilihan pembayaran yang lebih mudah, pantas dan selamat untuk pelanggan mereka, dan itu hanyalah salah satu sebab kami amat berbangga untuk bekerjasama dengan Regal , yang dedikasinya untuk mencipta pengalaman sinematik yang menyeronokkan dan boleh diakses secara meluas untuk pelanggan setia mereka tiada duanya," kata Filter.

Imej yang ditampilkan daripada Prodoge, carta daripada TradingView.comSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments