Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Run Run Bank – Bitcoinist.com


Seperti yang kita tahu, beberapa bandar raya Perancis telah menjadi tempat protes baru-baru ini. Para penunjuk perasaan, yang dibezakan oleh jaket kuning mereka, semakin kreatif dalam taktik mereka dan kini kelihatan mempunyai rancangan baru .


Ideanya ialah jika orang yang mencukupi mengeluarkan semua wang mereka dari bank pada masa yang sama, mereka mungkin dapat memaksa krisis kecairan yang memerlukan campur tangan kerajaan, mungkin merosakkan Euro, dan menghantar mesej bersatu kepada pihak berkuasa.

Walaupun saya bukan peminat sistem perbankan rizab pecahan, saya tidak pasti bahawa cuba untuk menggulingkan ekonomi adalah tindakan yang sangat produktif.

Dalam apa jua keadaan, mungkin tidak ada apa-apa yang perlu dikhuatiri di sini kerana ia akan mengambil beberapa jutawan mendapatkan kapal terbang untuk mempunyai kesan yang diingini dan itu tidak kelihatan sangat mungkin.

@MatiGreenspan
eToro, Penganalisis Pasaran Senior

Highlights Hari Ini

Friendly Fed

Shutdown: Hari 20

Crypto Drop

Sila ambil perhatian: Semua data, angka & graf adalah sah pada 10 Januari. Semua perdagangan membawa risiko. Hanya modal risiko yang anda mampu untuk kalah.

Pasaran Tradisional

Saham di Amerika Syarikat berjuang untuk menutup hijau hari ini dan pada akhir sesi Asia pagi ini nampaknya sangat jelas bahawa perhimpunan raksasa kita 'telah melihat di pasaran tahun ini kehilangan wap. Secara keseluruhannya, pasaran seolah-olah berada di titik perubahan pada masa kini.

Beberapa penganalisis memetik kenyataan bahawa perbincangan AS-China berakhir tanpa resolusi sebagai faktor penyumbang, tetapi saya tidak begitu pasti. Apa yang benar-benar pelik kepada saya adalah pasaran hampir mengabaikan isyarat baru-baru ini dari Fed bahawa ia bersedia untuk menjadi lebih menyokong .

Ketua Fed Jerome Powell akan mengambil soalan di majlis petang ini dan kami berharap dia dapat menjelaskan pendirian Fed. Pada masa ini, para peniaga mengalami sedikit masalah meramalkan apa yang pemain terbesar di pasaran kewangan akan lakukan seterusnya.

Fed yang menyokong benar-benar boleh membantu pasaran keluar sekarang. Jadi bolehkah perjanjian untuk membuka semula kerajaan AS, tapi jangan sampai tamak.

Rally yang mencurigakan

Perhimpunan baru-baru ini telah mencurigakan kerana, walaupun kenaikan harga, stok masih sangat tidak menentu. Emas terus melonjak ke hadapan dan sekali lagi memberi ujian serius sebanyak $ 1,300. Jika pergolakan pasaran berterusan dan Dolar AS terus melemahkan, ia dapat meletus dengan baik melalui halangan itu.

Crypto Drop

Banyak yang bertanya tentang kejatuhan mendadak dalam pasaran crypto ini pagi. Pada pandangan saya, nampaknya tidak ada alasan sebenar untuk kejatuhan ini, tidak teknikal mahupun asasnya.

Satu perkara yang menarik mengenai pergerakan ini adalah bahawa ia seolah-olah menjadi pembalikan yang tepat dari lonjakan yang berlaku pada petang Ahad . Pada ketika ini, keuntungan yang dibuat sejak permulaan tahun kini telah dibalikkan dan kami kembali ke tahun 2019 yang neutral.

Mengucapkan selamat hari demi hari!


Kandungan ini disediakan untuk maklumat dan tujuan pendidikan sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau cadangan.

Prestasi lalu bukan merupakan petunjuk tentang keputusan masa depan. Semua dagangan melibatkan risiko; hanya modal risiko anda bersedia untuk kalah.

Tinjauan yang dibentangkan adalah pendapat peribadi penganalisis dan tidak mewakili kedudukan rasmi eToro.

eToro adalah platform berbilang aset yang menawarkan pelaburan dalam stok dan cryptocurrency, serta perdagangan aset CFD.

Sila ambil perhatian bahawa CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 65% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda.

Cryptocurrencies boleh turun naik secara meluas dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Dagangan kriptografi tidak diselia oleh sebarang rangka kerja pengawalseliaan EU.Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of