Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Sekiranya Bitcoin Memasukkan Pembetulan Secara Penuh, Bahagian Bawah Boleh Menjadi $ 7,100  • Bitcoin melonjak tinggi walaupun lemah di pasaran altcoin.
  • Koin kini diperdagangkan pada $ 11,000 pada penulisan artikel ini, melebihi 10% di atas rendah.
  • BTC mengungguli altcoin, termasuk Ethereum, yang sebelum ini kurang berprestasi.
  • Bitcoin mungkin tidak lagi berada dalam aliran penurunan harga penuh.
  • Walaupun, seorang penganalisis mengatakan bahawa jika arah aliran menurun berlaku, bahagian bawahnya boleh mencapai $ 7,100. di mana terdapat pertemuan tahap teknikal yang penting.

Bitcoin Boleh Turun Serendah $ 7,100 dalam Senario Bearish Penganalisis ini

Walaupun Bitcoin semakin tinggi, tidak semua penganalisis telah menghitung senario penurunan harga mereka.

Seorang peniaga cryptocurrency berkongsi carta di bawah pada 14 September. Ini menunjukkan bahawa ada senario di mana Bitcoin jatuh ke $ 7,100, 35% di bawah harga semasa.

Sebab mengapa senario penurunan harga pedagang ini mempunyai $ 7,100 sebagai sasaran adalah kerana terdapat pertemuan tahap teknikal utama pada ketika itu, menjadikannya tahap menarik bagi penjual untuk mendorong. Tahap teknikal berikut pada masa ini berada pada $ 7,100:

  • Purata bergerak sederhana 200 minggu dan purata bergerak eksponensial.
  • Tahap Retracement 61,8% Fibonacci dari pergerakan sejak kemalangan pada 12 dan 13 Mac.
  • Harga terbuka tahunan [19659002] Garis aliran menaik makro dari paras terendah $ 3.000

 Imej

 Carta tindakan harga BTC sejak beberapa tahun kebelakangan ini dengan analisis oleh peniaga kripto Coiner-Yadox (@Yodaskk di Twitter). Carta dari  TradingView.com 

Tidak Berkemungkinan

Senario penurunan tidak mungkin berlaku.

Seorang peniaga kripto berkongsi carta di bawah ini, yang menunjukkan bahawa Bitcoin baru-baru ini melambung dengan bersih tahap teknikal penting. Tahap BTC bangkit daripada dipegang berkali-kali semasa pasaran bull sebelumnya dan dipegang sebagai rintangan semasa pasaran bear sebelumnya.

Bitcoin yang berjaya mengekalkan level menunjukkan bahawa jangkaan kenaikan seterusnya mungkin berlaku:

"Hari Willy Woo 128 tahun MA telah melakukan pekerjaan yang baik dalam memberi isyarat sokongan / rintangan dan kini menawarkan sokongan. "

 Imej

 Carta tindakan harga BTC selama beberapa tahun terakhir dan beberapa minggu terakhir dengan analisis purata bergerak oleh peniaga kripto" Nunya Bizniz " (@pladizow di twitter).
Carta dari  TradingVIew.com 

Menambah kes Bitcoin bull, Federal Reserve mengeluarkan pengumuman Jawatankuasa Pasaran Terbuka Persekutuan pada hari Rabu.

Pengumuman menegaskan bahawa bank pusat akan menjaga kepentingan kadar rendah:

"Jawatankuasa memutuskan untuk mengekalkan julat sasaran untuk kadar dana persekutuan pada 0 hingga 1/4 peratus dan menjangkakan akan sesuai untuk mengekalkan julat sasaran ini sehingga keadaan pasaran buruh mencapai tahap yang konsisten dengan penilaian Jawatankuasa. pekerjaan dan inflasi maksimum telah meningkat kepada 2 peratus dan berada di landasan yang cukup tinggi untuk melebihi 2 peratus untuk beberapa waktu. "

Kadar faedah yang rendah ini boleh menjadi kelebihan bagi Bitcoin, yang seharusnya mengatasi prestasi semasa inflasi. dari Shutterstock
Tanda harga: xbtusd, btcusd, btcusdt
Carta dari TradingView.com
Sekiranya Bitcoin Memasukkan Pembetulan Secara Penuh, Bahagian Bawah Boleh Menjadi $ 7,100

Source link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of