Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

'Shark' TV Menolak Bitcoin Sebagai 'Tidak Berbayar' Berdasarkan Tawaran Harta Tanah yang Tidak berjaya


Pelabur 'Shark Tank', Kevin O'Leary, telah mendail FUD, memanggil sampah Bitcoin 'pada Kotak Squawk CNBC. Dia merasakan keperluan untuk menyuarakan komennya semasa segmen membincangkan sebab-sebab yang berpotensi untuk perhimpunan Bitcoin baru-baru ini. Walaupun ternyata kesimpulannya didasarkan pada dataset yang sangat kecil.


Hari Biasa Membincangkan Bitcoin Pada Kotak Squawk CNBC

Bengkel O'Leary mula mengikuti pertukaran antara dua tuan rumah. Anchor tetamu wanita mencadangkan bahawa pelabur mengalih keluar wang dari China menggunakan Bitcoin mungkin menjadi salah satu faktor dalam perhimpunan terbaru ke $ 8000 .

Co-anchor, Andrew Ross Sorkin menyumbat, orang mengatakan mereka mempunyai cabaran untuk kadang-kadang menjual Bitcoin. "Ketika ditanya mengenai tuntutan ini oleh sauh, dia mengubahsuainya hanya untuk menjual Bitcoin dalam jumlah.

Setakat ini, CNBC yang tipikal, selain jangkauan tetamu kira mesej tentu saja. Tetapi O'Leary merasakan bahawa dia mempunyai sesuatu untuk menambah .

'Saya Percubaan Menjalankan Beberapa Harta Tanah di Switzerland Dengan Ini Suatu kali'

Dia terus mengatakan bahawa Bitcoin adalah "mata wang yang tidak berguna, "Pada pendapatnya kerana" anda tidak boleh masuk dan keluar daripadanya dalam jumlah yang besar. "

Untuk menyokong perkara ini terhadap mereka yang mengatakan bahawa 'ya anda boleh', dia menjelaskan bahawa penerima mahu beberapa jaminan. Dalam contoh 'hipotetis', dia menggariskan situasi di mana penjual harta tanah bernilai $ 10 juta di Switzerland tidak mahu menggunakan sistem pemindahan tradisional.

 bitcoin switzerland

Yang dia katakan adalah haram; tetapi sudah tentu, ini hanya satu contoh 'hipotetikal', dan bukannya pengalamannya pada masa ini … "katakan saja."

Mereka mahu jaminan bahawa nilai itu kembali kepada mata wang AS pada 10. Anda perlu lindung nilai risiko bitcoin. Ini bermakna ia bukan mata wang sebenar. Ia tidak bernilai. Saya percaya bahawa

Pada ketika itu, kami memotong kembali kepada Ross Sorkin yang menambah "Berbicara kebenaran."

Bawa Pada The Pomp

Kemudian dalam pameran Anthony Pompliano datang untuk menjelaskan mengapa dia yakin pada Bitcoin. Pada ketika ini O'Leary memperlihatkan diri sebagai seorang dinosaur yang sudah ketinggalan zaman dan mungkin sengaja tidak peduli.

Namun, dia mendedahkan bahawa dia telah melabur dalam ruang 18 bulan lalu sebagai cabaran dengan kelas yang dia ajar di Harvard.

Saya membeli semua omong kosong crypto. Saya meletakkan $ 100 dalam. Sekarang bernilai $ 30. Itulah kehilangan 70% … Orang harus memahami hari ini digital panas adalah bitcoin. Besok boleh jadi apa saja.

Jadi dia beli di bahagian atas, mungkin berpotensi menjual di bahagian bawah, dan itu entah bagaimana kesalahan Bitcoin?

Baiklah saya percaya nasihat pelaburannya . Hanya jangan beritahu dia BTC / USD naik 720,000,000 peratus sejak harga rekod pertama.

Apa pendapat anda mengenai komen O'Leary? Kongsi pemikiran anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of