Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Shiba Inu Meneruskan Ia Mendaki – Bitcoinist.com


Shiba Inu mempunyai banyak yang naik, dan ada yang menurun, tetapi pada hari Selasa token itu meningkat lebih 25%, mengatasi penjualan crypto yang lebih luas, selepas Kraken menyenaraikan syiling tersebut. Token yang diilhamkan Dogecoin kini boleh didagangkan di Kraken berbanding dolar AS dan euro, dan menjadi tajuk utama ketika kenaikan harga bersiap sedia untuk ledakan. Data berbeza yang dikumpul menunjukkan "ikan paus SHIB" membeli 24.8 bilion token untuk kira-kira $1 juta; mungkinkah ini menjadi pemacu kepada peningkatan terbaru Shiba?

Bacaan Berkaitan | Kilat Terus Menyambar, Momentum Pembinaan Penerimaan Bitcoin

Syiling meme yang mendorongnya besar sepanjang tahun ini kini telah memperoleh kenaikan 28.2% dalam masa 24 jam untuk mencapai 0.00005022 menjelang 7AM ET, menurut Trading View. Shiba Inu bermula pada Ogos 2020 sebagai syiling peniru kepada meme token dogecoin. Mata wang kripto meme telah meningkat kira-kira 80,000 kali nilai pada tahun ini. Ini memainkan peranan penting dalam menggerakkan banyak jarum pelabur, dan menjadikan Shiba sebagai syiling hangat pada tahun 2021.

Kraken membayangkan menambah bitcoin pada platformnya, dan pada mulanya ia kelihatan seperti gurauan sehingga 'tentera Shiba' datang dan menyerang . Kira-kira 60,000 orang bertindak balas dan memulakan sebutan serupa dengan sebutan untuk Coinbase yang menghiasi lebih 400k tandatangan. Kraken tweet jika tweet itu mendapat 2,000 suka, mereka akan menggugurkan Shiba Inu pada platform mereka.

Syiling itu kini boleh didagangkan berbanding dolar AS dan euro.

SHIB: Shiba Inu kini telah mencecah paras tertinggi dan terus meningkat. pada air mata yang cepat. | SHIB-USDT di TradingView.com

Bacaan Berkaitan | Walmart Hos 200 ATM Bitcoin: Pilihan Mudah Digunakan Mempelbagaikan Pengguna

Dalam semua berita yang mengagumkan itu, ia juga ditemui seekor ikan paus melabur kira-kira $1 juta ke dalam token itu. Langkah itu dibuat selepas syiling kehilangan nilai kelima dalam satu hari baru-baru ini, selepas ikan paus Shiba Inu kedua terbesar memindahkan token bernilai kira-kira $2.3 bilion daripada dompet mereka pada awal November. Ini menimbulkan kebimbangan tentang kepekatan tinggi syiling di tangan yang sangat sedikit. Tarikan tali ini dengan mereka yang ingin bertahan untuk jangka panjang Shiba, berbanding pedagang yang merasakan bahawa mereka tahu bila untuk menarik diri terus menjadi pertempuran dengan jumlah besar yang sedang dimainkan, kerana Shiba terus unggul dengan 10 token teratas dalam permodalan pasaran. Walau apa pun, melalui ujian dan kesukaran, Shiba Inu telah menambah beberapa perkara yang baik pada resumenya.

Perhimpunan Shiba Inu yang paling terkini kini telah meningkatkannya menjadi mata wang kripto terbesar ke-12 mengikut penilaian pasaran selepas dibuat hanya tahun lepas. Ia telah memperoleh hampir 54 juta peratus tahun setakat ini berbanding dengan peningkatan kira-kira 100% dalam bitcoin, kripto terbesar mengikut nilai pasaran.

Adakah ini ada kaitan dengan bagaimana Dogecoin bertukar dari jenaka kepada permainan, mengubah Shiba Inu ke yang seterusnya? Atau adakah ini bermakna Shiba kini telah mencipta lorongnya sendiri, dan akan memberi inspirasi kepada syiling lain untuk menggunakan media sebagai alat untuk berkembang.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments