Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

SoftBank Lancar Kad Wallet Blockchain Baru


Pengusaha telekom Jepun SoftBank melancarkan Kad SBC Wallet (Softbank Card 3.0), yang menggabungkan dompet blockchain.


Tuntutan SoftBank Kad Blockchainnya Mempunyai Keselamatan yang Lebih Baik

Selain ciri-ciri asas kad bank, Softbank Card 3.0 menggabungkan pelbagai fungsi. Keselamatan kad bergantung kepada sistem penyulitan proprietari SoftBank yang menggunakan beberapa mekanisme penyulitan. Pengguna kad boleh memilih antara fungsi dompet panas dan sejuk.

Kad bertindak sebagai kad kredit tipikal dan sebagai dompet digital. Di samping itu, ia mengintegrasikan cip Internet (IoT) yang boleh berhubung dengan peralatan rumah pintar.

Kad ini boleh diuruskan melalui aplikasi khas. Pengguna boleh memuat turun aplikasi untuk mengendalikan mata wang fiat mereka, mata wang digital, perkhidmatan pembayaran elektronik, dan fungsi kad kredit. Dengan menghidupkan modul Wi-Fi, kad menerapkan dompet panas, manakala dompet sejuk boleh diakses apabila Wi-Fi dimatikan.

Antara muka pengguna aplikasinya agak intuitif, dan baki ditambah lain maklumat dipaparkan secara real-time.

Pelancaran yang baik untuk ruang blockchain memandangkan SoftBank adalah syarikat kedua terbesar di Jepun selepas Toyota. Multinasional yang berpangkalan di Tokyo memiliki kepentingan utama dalam Softbank Corp, Arm Holdings, Fortress Investment Group, dan Sprint, antara lain. Matlamat SoftBank adalah untuk mengubah gaya hidup di Jepun dan seluruh dunia melalui IT, IoT, blockchain, dan robotics.

10k Kedai Jepun Membenarkan Pembayaran dengan Kad SBC [19659003] Kad Wallet SBC telah menerima sokongan hebat daripada ejen Jepun. SoftBank melancarkan sistem pembayaran untuk 10,000 kedai di Jepun. Selain itu, pemegang kad akan dapat membayar di Amerika Syarikat, Asia Tenggara, Korea Selatan dan Dubai.

Pemimpin Projek SoftBank SBC mengulas:

Kami tidak melakukan kad mudah tetapi mewujudkan kehidupan yang lebih fleksibel dan pantas adegan aplikasi dan masa depan integrasi pembayaran. SBC yang kami bina tidak dekat dengan kad penyulitan lain. Anda akan mengetahui teknologi hitam hanya selepas anda menggunakannya.

Adakah anda fikir kad baru SoftBank akan memulihkan kepentingan dalam kad crypto? Kongsi pemikiran anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of