Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Spellfire Membawa CCG Ke Abad Ke-21 NFT


  • Versi Baharu Permainan Kad Boleh Dikumpul Spellfire Tiba Dengan Twist Moden.
  • Setiap NFT didatangkan dalam kedua-dua bentuk digital dan fizikal – yang pertama seumpamanya.
  • Kad Edisi Terhad pertama kini boleh didapati di OpenSea.

Spellfire, permainan kad koleksi yang pernah tamat cetak kembali! Ia kembali sebagai Spellfire Re-Master the Magicpermainan kad klasik yang moden, dikuasakan oleh NFT.

115 kad pertama kini tersedia sebagai NFT yang boleh ditagih berharga di OpenSea[194590] .

Setiap kad telah direka bentuk baru dan dilengkapi dengan latar belakang ajaibnya sendiri yang menggambarkan dunia wira yang hebat dan kebolehan ajaib.

Pemain dan pengumpul boleh memilih daripada koleksi besar wira, raksasa, mantra sihir dan artifak untuk beli untuk dek mereka. Dalam kelainan yang unik, setiap kad boleh dimainkan secara fizikal dan digital. Ciri realiti tambahan yang dilaksanakan oleh pasukan pembangunan membolehkan kad yang direka bentuk secara artistik dihidupkan betul-betul di hadapan anda!

Dengan kepentingan ciri main-untuk-dapat yang semakin meningkat, Spellfire memberikan pemain dua cara utama untuk memperoleh: NFT dan token Ajaib.

  • Pemilik kad NFT Asal akan menerima 90% daripada keuntungan daripada setiap penjualan kad mereka yang seterusnya sebagai Kad NFT Bermain. Lebih banyak kad yang dicari, lebih menguntungkan ia.
  • Pemain memperoleh token Ajaib hanya dengan bermain kad mereka. Semasa pemain bertarung, kad dalam permainan memperoleh pengalaman dan token Ajaib yang boleh digunakan untuk meningkatkan kad individu. Ini menawarkan lebih permainan yang mengujakanstrategi yang lebih mendalam dan yang penting – peningkatan nilai.

Spellfire Re-Master the Magic ialah permainan untuk semua orang. Pilihan untuk memiliki kad secara fizikal dan digital mencipta pengalaman permainan serba boleh yang boleh dinikmati di sekeliling meja bersama rakan dan keluarga, atau dalam talian dengan lawan di seluruh dunia.

Bagi mereka yang menikmati aspek pengumpulan permainan kad, mengapa tidak pergi ke Opensea di mana anda boleh menemui Spellfire universe sendiri!

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments