Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Squidanomics ialah Ekosistem Metaverse generasi seterusnya


Terdapat banyak filem dengan pengalaman hidup dan mati yang mendebarkan, tetapi kita boleh bersetuju bahawa siri hit Netflix, Squid Game, adalah unik kerana permainannya yang memukau dan ganjaran yang tidak dapat ditolak yang melekat padanya. Melalui pandangan ramai peminat Permainan Squid dan usaha untuk merebut peluang pasaran yang semakin meningkat, Squidanomics melihat dunia perjudian dan kripto sebagai satu cara untuk menggabungkan permainan maya dengan ganjaran token yang menarik. Projek yang dipacu oleh komuniti membolehkan sesiapa sahaja dari mana-mana sahaja berpeluang menjana wang sebenar dengan mengambil bahagian dalam permainan yang mudah dan ketagihan.

Istilah "metaverse" kedengaran baru kepada ramai, terutamanya selepas Facebook mengumumkan penjenamaan semula mereka; tetapi ia sebenarnya telah wujud untuk seketika. Ditakrifkan secara longgar, metaverse merangkumi pengalaman maya yang boleh diakses dan interaktif dalam masa nyata oleh semua peserta manusianya.

Jadi apakah itu Squidanomics, dan bagaimanakah mereka merancang untuk mencipta ekosistem metaverse gen seterusnya?

Memperkenalkan Squidanomics

Dilancarkan pada 18 Oktober oleh pasukan yang boleh dikenal pasti yang berpangkalan di antara Kanada dan Amerika Syarikat, Squidanomics ($SQUID) ialah token berasaskan ganjaran pada Binance Smart Chain (“BSC”). Sama seperti namanya, ia menggabungkan konsep Permainan Squid (rancangan TV viral) dengan tokenomik insentif untuk mencipta ganjaran untuk kedua-dua pemegang dan pemain.

Pemegang SQUID mendapat pantulan tuntutan auto dalam BUSD (syiling stabil utama Binance Smart Rantaian) pada setiap transaksi beli dan jual token itu sendiri di BSC. Squidanomics merangkumi NFT ke dalam metaverse permainannya yang turut memberi insentif kepada pemegang token dengan ganjaran. Gabungan ekosistem permainan tahan-untuk-bermain dan main-untuk-dapatkan yang sebenar ini menjadikan SQUID sebagai token paling berfaedah pada Rangkaian Pintar Binance setakat ini

Apakah yang menjadikan Squidanomics Unik?

Squidanomics sedang mencari untuk meneroka aliran terhangat dalam ruang kripto dengan kuasa tembakan lama untuk hidup di luar trend sambil mengekalkan matlamat mereka sebagai token paling bermanfaat di BSC. Pasukan ini komited untuk merevolusikan utiliti NFT dan mewujudkan lebih banyak insentif untuk pemegang. Tetapi apa yang menjadikan Squidanomics unik dengan seketika selain daripada ganjaran yang lazat adalah hakikat bahawa token itu sudah mempunyai utiliti terbina dalam.

Tidak seperti kebanyakan projek yang mula-mula dilancarkan dengan janji utiliti kemudian, banyak utiliti telah sedia untuk digunakan. -pergi pada pelancaran untuk komuniti $SQUID. Pemegang token dan pemain sudah pun mendapat ganjaran BUSD mereka sebahagiannya berkat pelepasan permainan pertempuran pisau 2D mereka yang memerlukan pemain memegang token $SQUID. Pemain $SQUID juga digalakkan untuk terlibat dalam kejohanan untuk hadiah BUSD yang besar; dan masih banyak lagi yang akan datang.

Tahan untuk Mendapat

Squidanomics membolehkan pengguna memperoleh ganjaran dalam BUSD hanya dengan memegang token $SQUID. Pemegang diberi insentif dengan kelebihan dalam permainan dan dapat memperoleh lebih banyak hadiah dalam hadiah. Pemain mesti memegang beberapa $SQUID untuk mengambil bahagian dan menerima ganjaran BUSD yang diedarkan kepada pemain kejohanan. Lebih banyak menahan dalam volum tinggi bermakna lebih banyak refleksi dan ganjaran BUSD.

Bermain untuk Mendapat

Dengan jurang kualiti dalam permainan main-untuk-dapat semasa di Binance Smart Chain, Squidanomics menawarkan projek yang lebih menarik dan menghiburkan kepada pemain yang berpengalaman dan pembangun permainan pakar. Tidak seperti filem Squid Game, model main-untuk-dapat Squidanomics membolehkan pelabur dan pemain memperoleh lebih banyak dalam BUSD tanpa keadaan hidup atau mati sudah tentu. Squidanomics memanfaatkan yuran gas murah Binance Smart Chain untuk membenarkan sesiapa sahaja mengambil bahagian dan memperoleh hadiah BUSD yang menakjubkan untuk mengubah kehidupan mereka.

Hold to Play & NFT Utility

Dalam metaverse, semuanya adalah aset digital. Lebih daripada sekadar permainan dan token ganjaran BUSD, Squidanomics ialah platform dikuasakan aset yang membolehkan pemegang NFT mendapat akses kepada faedah eksklusif dan yang paling penting, memberikan pengalaman yang unik dan menarik. Potensi utiliti untuk NFT jauh melangkaui daya tarikan estetik sahaja. Semua NFT Squidanomics adalah cantik dan dilukis dengan mahir oleh artis berbakat.

Kelas NFT yang berbeza akan memberi komuniti Squidanomics lapisan faedah tambahan. Sebagai contoh, pemegang tangan berlian mendapat NFT khas yang memberikan pemegang kuasa dan penampilan unik dalam metaverse permainan. Satu lagi ganjaran rangsangan kelas khas yang diperoleh dalam permainan Telegram yang berbeza oleh pemegang NFT, mewujudkan persilangan tahan-untuk-dapat dan main-untuk-dapatkan yang istimewa dan menarik dalam ekosistem.

Terdapat juga 1 daripada 100 “pisau” ” NFT yang memberikan pemilik akses kepada kumpulan telegram rahsia dengan peluang untuk memperoleh ganjaran BNB dan BUSD untuk bermain permainan mudah. Ini menunjukkan betapa pentingnya pasukan menjadikan Suidanomics sebagai token yang paling berfaedah lagi.

Token SQUID

Sudah hidup dan berdagang di Pancakeswap dan pertukaran lain, token $SQUID mempunyai jumlah bekalan 1 Quadrilion dengan kecairan terkunci selama 3 bulan. Dilancarkan pada paras pasaran awal $97,000, ia sedang didagangkan melebihi $1.8 juta paras pasaran pada masa penulisan dan menetapkan paras tertinggi sepanjang masa baharu setiap minggu.$SQUID sudah disenaraikan di Coinmarketcap[194590] , dengan penyenaraian Coingecko dan merapatkan kepada rangkaian lain seperti Solana akan datang.

Ekonomi Token:

5% Cukai untuk refleksi BUSD kepada pemegang
5% Dana pemasaran untuk pertumbuhan kekal
3% Cukai Kecairan untuk harga yang semakin meningkat
2% Cukai Pembangun untuk inovasi berterusan

Masa Depan Permainan Berasaskan Ganjaran

Sejak pelancaran, token berasaskan peminat bertukar menjadi projek yang diposisikan untuk merevolusikan permainan blockchain dan ekosistem metaverse , dengan beribu-ribu pemegang menyertai setiap minggu. Fokus utama ialah permainan penembak 2D yang serasi dengan mudah alih dan pengawal! Akan ada lebih banyak watak, kulit dan aksesori yang dikeluarkan bersamanya. Akan ada lebih banyak permainan dan utiliti yang dibangunkan untuk pemain dan pemegang NFT.

Dengan perkongsian utama sedia ada dan lebih banyak lagi akan datang, Squidanomics membawa konsep token ganjaran yang popular ke peringkat seterusnya. Mereka berhasrat untuk menjadi hab permainan sehenti dalam ruang metaverse crypto dan juga merevolusikan model utiliti NFT.

 Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments