Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Staples Center Kini Menjadi Arena Crypto.com Dalam Tawaran Hak Penamaan Baharu


Crypto.com dan banyak bursa lain telah melibatkan diri dalam penajaan sukan akhir-akhir ini. Pusat Staples telah menjadi rumah kepada banyak detik istimewa sepanjang dua puluh tahun di Los Angeles. Dalam tweet malam Selasa, orang dalam NBA Shams Charania menyatakan bahawa pertukaran mata wang kripto Crypto.com memperoleh perjanjian hak penamaan baharu yang akan menamakan semula bangunan itu kepada Arena Crypto.com.

Crypto.com & Sukan

Paling terkenal sebagai rumah LA Lakers, tempat itu juga menganjurkan pasukan profesional termasuk LA Kings dan LA Sparks. Tempat ini terletak di kawasan yang sering menjadi kawasan pusat bandar yang sibuk dengan LA Live. Tweet dari Charania juga menyatakan bahawa ia dijangka menjadi perjanjian hak penamaan tempat A.S. yang terbesar setakat ini. LA Times kemudiannya mengesahkan tweet Charania, dengan pengesahan daripada Crypto.com dan AEG. Siaran akhbar menyusul juga.

Itu bukan kenyataan ringan daripada Charania, kerana FTX mengambil alih hak penamaan di Miami sebelum ini. American Airlines Arena untuk $135M awal tahun ini. Selain itu, tidak lama lagi di Los Angeles, perjanjian hak penamaan untuk Stadium SoFi mendarat pada $500J dalam tempoh 20 tahun. Intuit Dome yang akan datang, yang akan menjadi rumah baharu LA Clippers, didatangkan dengan harga $600 juta untuk perjanjian 23 tahun. Bercakap tentang pertaruhan pada crypto. Menurut Dan Primack dari Axiosmembina AEG sendiri telah membeli semula hak penamaan daripada Staples, dan Crypto.com telah berbual dengan AEG pada awal tahun ini.

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif AEG Dan Beckerman berkata bahawa kedua-dua pihak "bukan sahaja berkongsi visi tentang inovasi dan masa depan sukan dan hiburan, tetapi kami juga mempunyai komitmen bersama kepada komuniti kami di mana kami bekerja dan tinggal."

Bacaan Berkaitan | Minat Dalam NFT Berkembang Apabila Carian Google Mencapai Rekod Tertinggi

Token asli Crypto.com, CRO, telah menjawab berita terbaru tentang perjanjian hak penamaan baharu. | Sumber: CRO-USD di TradingView.com

Wajah Baharu

Menurut pengumuman itu, papan tanda dalaman bangunan itu akan digantikan dengan aset Crypto.com oleh permainan Hari Krismas Lakers bulan depan. Papan tanda luar dijangka menjelang Jun tahun depan. Siaran akhbar itu juga memberi kami foto tentang rupa yang boleh kami jangkakan di luar papan tanda di tempat bersejarah:

Imejan arena baharu Crypto.com

Tahap Pendedahan tentang pasukan yang bermain di arena masih belum jelas sepenuhnya.

Crypto.com meneruskan larian agresifnya dalam penajaan sukan, menambah arena ke senarai yang termasuk Philadelphia 76ers, UFC, F1, Paris Saint-Germain dan banyak lagi. Pertukaran kripto saingan, terutamanya Coinbase dan FTX, juga telah mendapatkan perkongsian dan duta dalam sukan dengan pantas.

Menjangkakan lebih banyak lagi akan datang dalam bidang ini ketika pertukaran bersaing untuk bahagian pasaran.

Bacaan Berkaitan | Shiba Inu Vs. BabyDoge: Syiling Bertemakan Anjing Mana Yang Akan Mencapai 1 Juta Pemegang Dahulu?

Imej yang ditampilkan daripada Pexels, Imej Badan Daripada Staplescenter.com, Carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments