Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

TD 9 Jual Pencetus Sebagai Bulls Mendorong Bitcoin Lebih Tinggi
 Iklan

Tindakan harga Bitcoin kini telah menghabiskan masa selama sembilan hari dalam aliran menaik jangka pendek, mengatasi kenaikan pada tahun 2021. Urutan lilin yang kebanyakan berwarna hijau kini telah memicu dan menyempurnakan persediaan jual TD 9 pada jangka waktu harian. Namun, isyarat tersebut berulang kali gagal memberikan hasil sejak aliran menaik jangka masa tinggi yang lebih dominan bermula. Adakah masa ini berbeza? Atau adakah ini satu lagi perangkap beruang yang dilapisi bendera lembu yang boleh mendorong Bitcoin menjadi lebih dari $ 75,000 setiap duit syiling? Inilah yang dicadangkan oleh analisis teknikal.

TD 9 Jual Setup Perfected: Bear Trap Or Bulls Beware?

Bitcoin kembali hampir $ 40,000 dan tahap tertinggi yang diperdagangkannya untuk memulakan tahun ini, tetapi bull masih ada rintangan yang harus dilalui sebelum meluncur ke tinggi baru. Penjual telah melangkah masuk untuk pertama kalinya sejak Hari Khamis Hitam menyebabkan langkah penggabungan.

MEMBACA BERKAITAN | BITCOIN BULLISNYA MENJADI REBOUND DRAMATIK DOLLAR

Cryptocurrency terkemuka dengan cap pasaran telah melangkah ke puncak julat perdagangan, tetapi setakat ini ditahan oleh rintangan sekitar $ 38,000. Semasa menghadapi rintangan, persediaan jual TD 9 tidak hanya dicetuskan, tetapi isyaratnya juga telah sempurna.

 perangkap beruang bitcoin td 9 "lebar =" 980 "tinggi =" 455

 Persediaan jual TD 9 pencetus di atas saluran bendera bull | Sumber:  BTCUSDT di TradingView.com 

Penunjuk Urutan TD yang direka oleh Thomas Demark digunakan untuk menentukan tahap puncak pasaran dan selama bertahun-tahun berfungsi seperti daya tarikan dengan pembalikan arah aliran dalam mata wang kripto. Peniaga yang sejak itu bergantung pada alat tersebut dapat mengambil posisi pendek berdasarkan penyiapan yang sempurna.

Bendera Bull Bitcoin Sasaran $ 75K BTC Sekiranya Saluran Meletup

Teori di sebalik alat ini adalah bahawa setelah urutan kenaikan harga , tren harus mendekati titik keletihan dan berada di dekat titik di mana kemungkinan berlaku perubahan.

Masalah bagi mereka yang lemah pada Bitcoin atau mengambil posisi pendek berdasarkan indikator, adalah bahawa ia berulang kali gagal sejak breakout dari $ 10,000, dan satu-satunya persediaan yang "disempurnakan" adalah perangkap beruang.

 perangkap beruang bitcoin td 9 "lebar =" 980 "tinggi =" 455

 Isyarat jual TD berulang telah gagal, adakah ini masa sangat berbeza? | Sumber:  BTCUSDT di TradingView.com 

Persediaan jual TD 9 muncul di bahagian atas struktur bendera bull. Sekiranya berlaku dan corak mengesahkan dengan penembusan ke atas, sasaran berpotensi dalam beberapa minggu boleh menjadikan harga per BTC setinggi $ 75,000.

BACAAN BERKAITAN | PENGURUS MODAL MENGHASILKAN BITCOIN BARU SEMUA MASA TINGGI “DALAM HARI”

Sekiranya persediaan menjual berlaku, maka kemungkinan terjatuh ke bahagian bawah saluran bendera bull, dan lawatan semula ke jarak terendah. Adakah beruang akan jatuh untuk perangkap, atau adakah trend akan berubah buat masa ini?

 Gambar pilihan dari Foto Deposit, Carta dari TradingView.com Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments