Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

The HODL Valley Metaverse – Permainan yang Boleh Meningkatkan Kekayaan Digital Anda


HODL Valley ialah bandar digital di mana anda boleh berinteraksi dengan rakan anda seperti yang anda lakukan di rangkaian sosial; menguruskan aset digital anda, seperti yang anda lakukan pada pertukaran terpencar; mengembangkan kekayaan anda seperti yang anda lakukan dengan memiliki francais; mempunyai hak mengundi, seperti yang anda lakukan dalam pilihan raya sebenar; dan bermain permainan yang membayar anda untuk pencapaian anda. Metaverse Lembah HODL ialah bandar maya interaktif yang membantu pengguna mengurus aset digital mereka. Memanfaatkan DeFi, NFT dan GameFi, metaverse memegang sifat yang berfungsi untuk fungsi kewangan teras yang berbeza. Ciri-cirinya adalah berbeza-beza dan termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

  • Pertukaran terdesentralisasi rantaian
  • Kolam kecairan AMM yang diperuntukkan pengguna
  • Perkhidmatan DeFi seperti pertanian hasil, pertaruhan, pinjaman, peminjaman, tadbir urus dan banyak lagi[19659003]Integrasi dengan dompet Web3 yang popular seperti Metamask, Coinbase Wallet dan banyak lagi
  • NFT Marketplace
  • Francais turnkey function NFT properties
  • Play-to-entain achievements and rewards
  • Multiplayer competitions
  • 19659003]“Cipta bandar anda sendiri” dengan NFT tersuai untuk dilihat atau dilawati oleh pengguna lain
  • Model perniagaan perkongsian hasil/ganjaran dengan pembelian balik token

HODL Valley menyepadukan ciri daripada beberapa jenama paling popular dalam industri rantaian blok dan permainan : Uniswap, Opensea, Axie Infinity, SimCity dan Animal Crossing untuk menamakan beberapa. Pengguna juga boleh mencipta bandar tersuai mereka sendiri untuk dikunjungi oleh warga lain. Rangkaian ini akan berkembang dengan pesat kerana genius ini mengahwinkan blockchain dengan permainan. Ya, ia adalah main-untuk-dapat tetapi ia juga main-untuk-belajar – membantu rakyat memahami asas-asas secara intuitif dengan cepat dan mudah.

Kumpulkan aset semasa anda bermain menggunakan token utiliti asli, $MONEY. Token mempunyai banyak kes penggunaan dalam permainan. Gunakannya untuk melaksanakan pertukaran rantai tunggal dan rantaian silang, meratakan watak dan sifat anda, mencetak NFT dan banyak lagi. Gunakan token untuk menambah kecairan pada kumpulan untuk mendapatkan lebih banyak ganjaran. Pencapaian dalam permainan diperoleh apabila pemain menggunakan rangkaian, meningkatkan pegangan mereka dan mengambil bahagian dalam cabaran dengan pemain lain. Terdapat begitu banyak cara untuk membina kekayaan anda dengan metaverse HODL Valley.

Sesetengah, tetapi bukan semua, daripada 20 tambah hartanah berbeza yang ditawarkan HODL Valley tersedia untuk dijual kepada pengguna. Ambil bahagian dalam lelongan di mana anda boleh membeli satu atau lebih hartanah NFT francais HODL Valley. Harta NFT francais menjana hasil dalam ekosistem dan dengan itu, membolehkan pemilik harta itu memperoleh pendapatan pasif yang diperoleh daripada pengguna di rangkaian. Konsep francais digital ini ialah kategori NFT yang sama sekali baharu dalam industri rantaian blok yang dicipta oleh HODL Valley, dikenali sebagai NFT Fungsian.

HODL Valley ialah sebuah bandar yang boleh didiami oleh sesiapa sahaja, walaupun hanya secara maya. Bayangkan jika membina kekayaan dan berseronok pada masa yang sama sentiasa begitu mudah. Pelancaran HODL Valley ialah kemunculan permainan, iaitu DEX, iaitu sebuah bandar, yang memberi ganjaran kepada penduduknya, membolehkan mereka mengurus semua kekayaan digital mereka dengan mudah dengan cara yang menyeronokkan dan mudah.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments