Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tiada Akhir Pandangan: Rali Bitcoin Menetapkan Rekod Pecah Melebihi $ 50,000
 Iklan

Harga Bitcoin telah mengalami kemerosotan mutlak, menetapkan rekod demi rekod dalam beberapa bulan terakhir. Setelah menyatukan selama berminggu-minggu pada tahap yang lebih dari dua kali ganda pada puncak kitaran terakhir, Bitcoin kembali ke tahap tertinggi baru dan kini telah diperdagangkan pada $ 50,000 untuk pertama kalinya dalam jangka masa lebih dari satu dekad.

Dalam beberapa saat menyentuh $ 50,000, namun, pesanan jual mula mencetuskan. Penolakan awal dapat menunjukkan bahawa tahap ketahanan phycological mungkin kacang sukar untuk retak. Dengan cryptocurrency pertama yang mencapai tahap yang sangat penting, inilah yang boleh berlaku pada hari-hari mendatang.

Bitcoin Meletup Menjadi $ 50,000 Semasa Rali Epik Berlanjutan

Bitcoin pagi ini sesaat melonjak melebihi $ 50,000 untuk pertama kalinya. Titik harga adalah tempat yang logik bagi penjual untuk menetapkan sasaran harga jangka pendek atau jangka panjang untuk pelaburan mereka. Ketika tindakan harga mencapai beberapa ratus dolar di atas $ 50,000, pesanan penjualan yang cukup mendorong Bitcoin untuk turun sebanyak $ 2,000 kembali menjadi $ 48,500, yang kini nampaknya merupakan sokongan yang kuat.

 pasaran bitcoin btc 50000 50k "lebar =" 980 "tinggi = "453

 Tiada lilin 15 minit atau lebih tinggi boleh ditutup di atas $ 50,000 di Binance | Sumber:  BTCUSDT di TradingView.com 

Sebab kenaikan momentum kenaikkan harga walaupun harga lebih tinggi, kata Konstantin Anissimov, Pengarah Eksekutif di CEX.IO, adalah "permintaan korporat dan institusi." Anissimov juga menambah bahawa "inisiatif undang-undang yang berasal dari penggubal undang-undang Amerika dan ahli politik serantau" telah memberi kesan positif terhadap penggunaan cryptocurrency secara keseluruhan.

BACAAN BERKAITAN | BITCOIN TELAH MENCAPAI TAHAP MANIA, TETAPI METRIK INI

Permintaan bukan hanya datang dari kategori pelabur pada masa ini. Selebriti seperti pemuzik, pelakon, dan atlet menunjukkan sokongan terhadap kelas aset, bersama dengan CEO seperti Jack Dorsey dan Michael Saylor. Pengaruh angka-angka ini sebagai minat runcit di ruang kripto, terutama di sekitar Dogecoin, dan altcoin "topi kecil" yang telah berkembang pesat selama bulan Februari sejauh ini.

Dari segi ke mana Bitcoin mungkin seterusnya, arahnya adalah lebih dari kemungkinan meningkat. Metrik dalam rantaian terus meningkat. BTC yang ditahan pada bursa menurun setiap hari, sementara alamat yang menyimpan 1000 syiling atau lebih telah berubah. Modal sokongan dengan menggunakan lautan stablecoin yang terpinggir dan siap untuk mengalir ke crypto, dapat mengekalkan aliran menaik untuk beberapa waktu.

 pasaran bitcoin btc "width =" 980 "height = "476

 Trend menaik telah membawa Bitcoin menjadi lebih dari $ 50,000 untuk pertama kalinya | Sumber:  BTCUSDT di TradingView.com 

Untuk isyarat penurunan harga, tidak banyak sekali, namun pembalikan dapat terjadi ketika yang paling tidak diharapkan, dan $ 50,000 dapat menjadi tahap yang menarik untuk mengambil keuntungan, walaupun kekurangan pesanan jual sekarang. “Premium” Coinbase yang tetap menonjol sepanjang beberapa bulan terakhir telah berkurang, menunjukkan bahawa daya beli spot dapat mulai berkurang.

Sekiranya Bitcoin dapat mencapai $ 50,000 dan mencapai cap pasaran $ 1 trilion, banjir modal tidak lama lagi akan datang.

 Gambar pilihan dari Foto Deposit, Carta dari TradingView.com Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments