Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Tiada Jalan Pulang” Pembeli Tiket Awal – Bitcoinist.com


AMC dan Sony menawarkan NFT edisi terhad untuk memajukan pembeli tiket filem akan datang “Spider-Man: No Way Home.”

AMC Rakan Kongsi Dengan Sony Untuk Membawa NFT Kepada Pembeli Tiket Spider-Man Awal

Sebagaimana dilaporkan oleh BoxOfficeProkedua-dua syarikat itu sedang menjalankan tawaran yang akan menyediakan pembeli tiket hari pembukaan awal filem Marvel akan datang dengan edisi terhad token tidak boleh kulat.

Sepatutnya ambil perhatian bahawa tawaran itu hanya sah untuk ahli Stubs Premiere, Stubs A-List dan Investor Connect AMC.

Tiket awal untuk Spider-Man: No Way Home mula dijual semalam, dan filem itu akan ditayangkan pada 16 Disember.

Pemegang tiket ini akan menerima kod e-mel untuk menuntut NFT Spider-Man, yang mana hanya terdapat 86,000 yang tersedia. Walau bagaimanapun, e-mel hanya akan dihantar kepada pelanggan yang mengimbas tiket di pawagam pada hari pembukaan filem itu.

Pengguna yang menerima kod akan mendapat sehingga Mac untuk mengambil token tidak boleh digunakan. Akan ada tapak web khusus untuk menuntut ganjaran, dan ia akan menggunakan blok WAX yang popular.

Ketua Pegawai Eksekutif AMC Adam Aron berkata tentang skim:

Tetamu Teater AMC kami dan pemegang saham AMC Entertainment kami telah menyeru AMC untuk memasuki dunia NFT, dan kami tidak dapat membayangkan cara yang lebih sempurna untuk mula berbuat demikian berbanding dengan rakan baik kami di Sony Pictures.

Aron menyambung:

Ini terutamanya yang berlaku dalam Spider-Man: No Way Home adalah salah satu daripada filem yang paling dinanti-nantikan pada tahun 2021, dan artis yang sangat berbakat di Cub Studios mencipta lebih daripada 100 NFT unik memberikan penghormatan yang sewajarnya kepada penjelmaan terbaru ini daripada francais Spider-Man yang kekal dan popular

Bacaan Berkaitan | Pengpercaya Bitcoin Jack Dorsey Berundur Sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Twitter, Tetapi Untuk Apa?

Semalam, Ketua Pegawai Eksekutif telah menghantar tweet bahawa rangkaian teater memerhati trafik tiket dalam talian yang memecahkan rekod kerana pembukaan tiket daripada tiket pendahuluan Spider-Man.

Awal tahun itu, AMC mula menerima Bitcoin, AMC, mata wang kripto yang lain. sebagai pilihan pembayaran. Aron juga telah berkata bahawa rangkaian teater juga merancang untuk mengambil memecoin Shiba Inu yang popular dalam masa “60-120 hari.”

Bacaan Berkaitan | Kalendar NFT: 10 teratas NFT akan datang jatuh mengikut tinjauan terhadap 1000 pedagang NFT

Harga Bitcoin

Pada masa penulisan, BTC naik sekitar $58. 3% dalam tempoh tujuh hari yang lalu. Sepanjang tiga puluh hari yang lalu, kripto telah mengumpul 6% dalam kerugian.

Carta Harga Bitcoin

Harga BTC nampaknya sedang menuju ke arah pemulihan | Sumber: BTCUSD di TradingView

Bitcoin merosot kepada $53k beberapa hari lalu disebabkan oleh fud baharu daripada varian COVID baharu dan bergerak ke sisi untuk beberapa hari akan datang. Tetapi semalam kripto akhirnya mula menunjukkan sedikit pemulihan.

Imej yang ditampilkan daripada amctheatres.com, carta daripada TradingView.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments