Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Token CLVA Melihat Kenaikan Harga 125.5% Dari Rendah Selepas Penyenaraian Tanpa Tukar
 Iklan

CLVA, tanda asli protokol kewangan terdesentralisasi CLEVER DeFi telah menyaksikan kenaikan harga yang tinggi dalam seminggu terakhir. Ini disokong oleh penyenaraian token di platform pertukaran desentralisasi Uniswap yang popular.


Perlu diingat bahawa CLVA telah disenaraikan pada 17 Mac dalam bentuk pasangan perdagangan CLVA / ETH. Pelabur dan penyedia kecairan telah berkumpul untuk menyediakan kecairan dan menambahkan CLVA ke portfolio mereka.

Dari harga penyenaraian awal 0,0020 ETH, harga token CLVA meningkat dua kali ganda ke paras tertinggi 0,0044 ETH pada hari yang sama, dengan lebih banyak pencinta crypto menunjukkan minat terhadap projek Clever DeFi. Kesan Uniswap telah berlaku dengan CLVA, benefisiari utama.

Komuniti Clever DeFi telah berkembang apabila semakin ramai orang tertarik dengan prospek memperoleh pembayaran faedah yang berkelanjutan di portfolio mereka.

Salah satu sebab kenaikan harga adalah ciri yang ditawarkan oleh CLVA kepada penyedia kecairan dan pemegang token. CLVA menjadikan pertanian hasil mudah dan mudah diakses oleh penyedia kecairan menggunakan mekanisme kompleks berdasarkan rangkaian blockchain ethereum.

CLVA menawarkan pembayaran faedah gabungan untuk pemegang token dan penyedia kecairan melalui mekanisme kontrak pintarnya. Minat dibayar pada kitaran biasa dalam selang 14 hari yang menawarkan pemegang token nilai yang besar untuk pelaburan mereka.

Juga, pemegang token CLVA tidak diberi mandat untuk mengunci, atau mempertaruhkan token mereka sebelum menerima hadiah dan juga dapat menarik balik token CLVA mereka atau menukar ke cryptocurrency lain tanpa denda atau tempoh menunggu.

Tempoh pembayaran faedah adalah 888 kitaran yang akan berakhir setelah 34.15 tahun. Pada masa ini, token akan mapan, dan pemegang akan memperoleh keuntungan yang berkekalan dengan memegang token CLVA mereka.

Pembelian token CLVA di Uniswap membolehkan para pelabur memperoleh 0.3% dari yuran perdagangan Uniswap serta pembayaran faedah setiap dua minggu dari Clever DeFi .

Masa yang menggembirakan untuk Clever DeFi

Penyenaraian di Uniswap meneruskan pengembangan ekosistem Clever DeFI . Sejak dilancarkan pada separuh kedua tahun 2020, Clever telah menyaksikan pertumbuhan pesat kerana minat sektor DeFi terhadap protokol pertanian hasil lestari yang diwakili oleh Clever.

Pasukan Clever DeFi menggunakan mekanisme bekalan awal sifar di mana tidak ada token pra-penambangan sebelum fasa pencetakan. Sejak itu, pasukan ini terus berusaha untuk mendesentralisasi sepenuhnya protokol dan menjadikannya sebagai salah satu platform hasil DeFi teratas.

Ini dimulakan dengan fasa pencetakan pada bulan Februari yang menawarkan token CLVA dengan harga terbaik untuk pengguna awal. Sebanyak 339,927 CLVA (726.50 ETH) dikumpulkan dalam tempoh 30 hari yang didorong oleh minat dari komuniti DeFi.

Menjelang penyenaraian di Uniswap, pasukan telah mengumumkan bahawa kunci peribadi untuk dompet kecairan akan dikunci dalam perkhidmatan aman yang dikendalikan oleh awan yang disulitkan menggunakan kriptografi. Protokol memutuskan untuk menggunakan mekanisme kunci masa yang hanya akan membolehkan akses ke kunci peribadi dompet kecairan setelah 12 bulan. Ini pada dasarnya bermaksud bahawa bahaya skema tarik karpet dihapuskan memberikan keselamatan tambahan pada protokol Clever DeFi.

Clevel DeFi juga telah membuat perjanjian dengan pertukaran lain, termasuk P2PB2B, CoinsBit, dan Hotbit untuk menyenaraikan token CLVA. Penyenaraian tambahan di bursa ini akan menawarkan kecairan tambahan untuk token dan mendorong peningkatan nilai token CLVA.

Buat masa ini, CLVA hanya tersedia untuk diperdagangkan pada Uniswap . Untuk maklumat lebih lanjut mengenai token CLVA, sila pergi ke Analisis Pandai .


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments