Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Token Ini Hanya Memberi NFT Percuma Kepada Pemegangnya? – Bitcoinist.com


NFT mengambil alih ruang teknologi, dengan semua berita yang berkaitan dengan elemen-elemen yang mengubah permainan alam semesta blockchain ini sentiasa menjadi tajuk utama. Dan kini, NFT Tokenpemain baharu, memberi peluang kepada orang lain untuk mendapatkan wang mereka dengan mengubah permainan itu dengan lebih lanjut.

Dilancarkan hanya dua minggu lalu, pemain NFT serba baharu ini bertaruh pada konsep unik tanpa prajualan dan kecairan terkunci pengasas. Jadi, apakah yang membezakan Token NFT daripada sebilangan besar pemain NFT yang membanjiri pasaran blokchain?

Nah, NFT percuma yang ditayangkan dari seberang metaverse kepada beberapa pemegang tokennya, dan berita itu menggemparkan industri kripto. .

Penukar permainan

NFT Token membawa konsep kepada industri kripto yang sudah menjadi tajuk utama dan menyebabkan persaingan menjadi membingungkan. Menawarkan pemegangnya NFT percuma daripada projek yang baru sahaja memasuki metaverse, NFT Token, kata pengasasnya, dicipta semata-mata untuk menghadiahkan NFT kepada pemegangnya.

Lebih menarik lagi ialah pengasas menjemput pemegang di atas kapal sebagai sebahagian pemilik NFT yang jarang ditemui dan bernilai tinggi. Seperti yang diketahui oleh sesiapa sahaja di dunia crypto, NFT ini hanya tersedia untuk pemegang kelas atasan dan kelas atas.

Pelan Permainan

Strategi pemberian percuma NFT Token nampaknya mengejutkan, terutamanya apabila token crypto lain boleh membuat tanda dalam metaverse hanya dengan mencetak NFT mereka sendiri. Namun begitu, satu pandangan pada strategi memberitahu anda bahawa pelan permainan itu sememangnya pintar.

Membeli NFT daripada projek baharu yang berbaris di pasaran, NFT Token kemudian menyerahkan token ini kepada beberapa pemegangnya. NFT mewah dan jarang berlaku tidak lama lagi akan berada dalam perancangan juga, dengan pemegang boleh merebut sebahagian pemilikan.

Keselamatan projek telah diberi keutamaan yang tinggi juga, dan pengasas telah mengunci kumpulan kecairan dengan peruntukan untuk melanjutkan kunci jika diperlukan.

NFT Pertama Telah Diterbangkan

Dengan Kelab Tulang Beruk Jahat – #3103 sudah berada dalam senarai NFT yang digugurkan, NFT Token menyokong rancangannya untuk jangka panjang dengan peta jalan empat fasa yang akan melihatnya naik ke bahagian atas permainan crypto.

Selain menjatuhkan NFT percuma, setiap transaksi juga akan menyaksikan pembakaran token. Langkah ini memastikan masa hadapan menyaksikan peningkatan dalam nilai token untuk pemegang melalui pengurangan bekalan yang dirancang.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments