Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Token Pusat Sukan Dan Hiburan Chiliz CHZ Ditambah Ke OKEx
 Iklan

Sukan dan hiburan adalah salah satu industri yang dilanda wabak tersebut, tetapi koleksi yang berfokus pada peminat ditawarkan sebagai aset kripto yang disebut NFT telah memberikan mereka pemulihan yang sangat diperlukan dari segi pendapatan dan kebangkitan minat. Trend booming ini meletup di media arus perdana, dan untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat dari pelanggan di seluruh dunia, OKEx telah menyenaraikan token CHZ Chiliz untuk perdagangan spot di platform perdagangan cryptocurrency yang popular.

Platform Dagangan Crypto Terkemuka OKEx Menyenaraikan CHZ Untuk Menyokong Sukan Dan Hiburan

OKEx berminat untuk terus melangkah lebih jauh daripada trend semasa yang sedang berjalan. Ini terbukti dengan komitmen platform untuk menjadi yang pertama memperkenalkan projek DeFi inovatif dan ceruk lain dalam ruang blockchain. Akibatnya, OKEx telah membuka deposit untuk token CHZ Chiliz mulai 3 Mac, dengan perdagangan spot dan pengeluaran dikeluarkan langsung selepas itu.

"Chiliz telah menemui satu lagi kes penggunaan utama untuk teknologi blockchain yang menunjukkan bagaimana industri sukan dan hiburan dapat menyesuaikan diri dengan dunia yang semakin digital dan membuat aliran pendapatan baru di luar sumber tradisional," komentar CEO OKEx Jay Hao.

Hao mengatakan syarikat tidak akan lebih senang menyokong inisiatif itu, sambil meneruskan bahawa peminat yang menggunakan cryptocurrency dapat membantu mendorong kelas aset ke dalam "arus perdana" – dan ia sudah sampai akhir.

Setengah Juta Muat turun Oleh Peminat Dan Mendaki: Mengapa CHZ Adakah Token Crypto Terhangat Di Sekitar

Dengan sekatan masih ada kegembiraan daripada sukan penonton dan bentuk hiburan langsung yang lain, industri-industri ini telah berjuang untuk mengekalkan pendapatan sehingga menjejaskan penglibatan peminat. Platform Chiliz Socios.com, dilancarkan pada tahun 2018, membantu kelab dan francais melayani peminat, meningkatkan penglibatan, dan menjana aliran pendapatan baru yang menguntungkan.

Lebih daripada 20 organisasi sukan dan eSport utama telah mengembangkan Token Kipas melalui Socios.com dalam usaha untuk mengewangkan secara digital setiap basis peminat setia jenama, mulai dari FC Barcelona hingga Paris Saint-German, AC Milan hingga Team Heretics, dan banyak lagi.

Dengan lebih daripada setengah juta muat turun dari peminat yang menyokong di seluruh dunia , Fan Tokens membantu menjana pendapatan $ 30 juta untuk Socios.com dan rakannya pada tahun 2020. Dan dengan token yang berfokus pada peminat menjadi trend terpanas di crypto, 2021 akan menjadi lebih menguntungkan bagi rakan kongsi.

OKEx Memberikan Peminat Lebih Dari $ 150,000 Token Peminat Di Debut Penyenaraian CHZ

Untuk meraikan penyenaraian CHZ, OKEx akan mengeluarkan Token Kipas bernilai $ 150,000 USD dalam hadiah komuniti CHZ. Fasa pemberian bermula pada 3 Mac apabila deposit CHZ ditayangkan dan terus aktif sehingga 10 Mac jam 7:00 pagi UTC.

Pengguna sudah layak untuk memenangi cabutan bertuah untuk salah satu daripada dua kumpulan hadiah besar yang terdiri daripada $ 75,000 setiap satu, serta tambahan $ 10,000 hadiah CHZ yang tersedia melalui rujukan, dengan hanya mendeposit atau memperdagangkan CHZ.

senarai peraturan rasmi, kunjungi halaman arahan pemberian hadiah rasmi di OKEx .

Penafian: Maklumat yang disajikan di sini tidak mengandungi nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments