Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Trend Dalam Rantai Ini Mencadangkan Bull akan Mengawal Kembali Ke Atas Bitcoin
 Iklan

  • Bulls telah berjuang untuk mendapatkan kawalan Bitcoin yang tegas selama beberapa hari dan minggu terakhir
  • Ini telah menyebabkannya cukup berat, dengan setiap rali dijual secara agresif menjadi beruang bertujuan untuk mendorongnya kembali turun ke $ 30,000
  • Walaupun begitu, crypto dapat bertahan dengan kuat di rantau $ 30,000 yang lebih rendah, dan setiap penurunan di bawah $ 30k telah disokong dengan sokongan sisi beli yang besar
  • Ada kemungkinan bahawa sokongan ini akan datang dari pembeli institusi
  • Seorang peniaga kini menyedari bahawa satu aliran rantai nampaknya menunjukkan bahawa kenaikan mungkin akan berlaku dalam jangka pendek
  • Baki BTC yang ditahan di bursa telah merosot dan merupakan yang terendah sejak akhir makro pada bulan Disember 2018

Bitcoin telah berusaha untuk mendapatkan momentum ke arah mana pun, tetapi penjualan agresif ke dalam setiap pam percubaan menunjukkan bahawa beruang mungkin mempunyai kelebihan di atasnya. Kelemahan sedikit pada masa ini belum cukup untuk memicu aliran menurun yang berpanjangan, bagaimanapun, dan banyak penganalisis tetap bullish dalam jangka pendek dan pertengahan. BTC di bursa menurun dengan cepat sepanjang beberapa minggu terakhir.

Bitcoin Berjuang untuk Memperoleh Momentum Sebagai Penyatuan Berlaku

Pada masa penulisan, Bitcoin diperdagangkan hanya lebih dari 2 % pada harga semasa $ 33,850, yang menandakan penurunan ketara dari paras tertinggi baru-baru ini hampir $ 35,000 yang ditetapkan semalam.

Perhimpunan ini mungkin berlaku kerana penampilan Elon Musk di Clubhouse malam tadi, yang menyebabkan ramai membuat spekulasi bahawa dia akan membincangkan Bitcoin dan mungkin membuat pengumuman besar yang mengelilinginya.

Dia memang memperhatikan bahawa dia percaya BTC berada di puncak untuk memperoleh adopsi arus perdana, tetapi dia tidak mengumumkan bahawa dia telah membeli.

Ini- Trend Rantai adalah Fa voring Bulls

Seorang penganalisis menunjukkan kepada keseimbangan spot Bitcoin di bursa sebagai trend kenaikan yang nampaknya menguntungkan kenaikan.

Dia menyatakan bahawa rizab spot BTC global adalah sekarang pada tahap terendah sejak tahap makro pada bulan Disember 2018.

“Rizab spot turun dengan kuat semalam (yang menaik). Rizab spot BTC global kini berada pada titik terendah sejak tahap makro pada Disember 2018. "

 Bitcoin" width = "980" height = "367

 Image Courtesy of Byzantine General. Sumber:  BTCUSD di TradingView  / CryptoQuant 

Kecuali Bitcoin menembusi di bawah tahap teknikal utama dalam jangka masa pertengahan, fasa penggabungannya sekarang mungkin akan mengakibatkan crypto mengalami peningkatan dalam jangka pendek.

 Gambar pilihan dari Unsplash.
Carta dari  TradingView . 

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments