Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Wallet Edge Ease Pembelian Bitcoin Dengan LibertyX & MoonPay


Pengetua dompet digital Edge mengumumkan bahawa ia telah menggabungkan dua pilihan baru – LibertyX dan MoonPay.


Edge Menambah LibertyX untuk Pengguna AS dan MoonPay untuk Pengguna Bukan AS

Pada hari Rabu, Edge mengumumkan melalui catatan blog ditandatangani oleh Brett Musser bahawa pasukan itu menggabungkan LibertyX dan MoonPay kepada infrastruktur dompet digitalnya. Pergerakan ini bertujuan untuk menyokong penggunaan Bitcoin dan cryptocurrency dengan membenarkan lebih ramai orang "melangkah dengan selamat" ke ruang crypto dengan lebih banyak cara.

LibertyX adalah produk oleh Moon, Inc yang menghubungkan pemegang crypto dengan peniaga dan ATM AS. Pilihan ini membolehkan pengguna wallet Edge membeli bitcoin dengan wang dan kad debit fiat. LibertyX mengendalikan rangkaian terbesar ATM Bitcoin, juruwang, dan kiosk di Amerika Syarikat. Ia membantu pengguna membeli bitcoin bernilai $ 3,000 dalam beberapa minit.

Edge juga mengintegrasikan MoonPay, sebuah perkhidmatan yang dikendalikan oleh Moon Pay Limited. Opsi ini membolehkan pengguna dompet digital di EU, UK, Kanada, dan Korea Selatan untuk membeli pelbagai kriptografi dengan ApplePay dan beberapa kad kredit.

Syiling yang disokong dengan MoonPay adalah BTC, ETH, XRP, USDC, BAT,

Versi Terkini Mempunyai Penambahbaikan

Selain integrasi pilihan baru, Edge juga menetapkan beberapa pepijat dan membuat sedikit peningkatan dalam reka bentuk.

Oleh itu , aplikasi dompet yang dikemaskini v.1.8.3 telah menangani masalah di mana koin tambah biasa tidak akan muncul selepas log masuk kembali. Juga, pasukan menetapkan bug ralat penghantaran yang boleh dialami apabila aplikasi itu kembali dari latar belakang selepas tempoh yang panjang.

Edge, dahulunya dikenali sebagai AirBitz, menyediakan dompet berbilang duit syiling. Ia boleh diakses melalui peranti mudah alih yang menggunakan sistem operasi iOS atau Android.

Pada masa ini, dompet menyokong Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Monero, Ripple (XRP), Feathercoin, Zcoin, Dash, Augur REP, Wings,

Pada bulan Mei tahun ini, wallet Edge mengumumkan bahawa pengguna Eropah boleh menjual bitcoin secara langsung ke kad kredit Visa mereka melalui Simplex yang telah menjadi rakan pertukaran tahun

Adakah anda fikir kemas kini baru-baru ini akan membantu Edge meningkatkan sumbangannya kepada penggunaan bitcoin dengan ketara? Beritahu kami di bahagian komen di bawah!


Imej melalui Shutterstock, Twitter: @EdgeWalletSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of