Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Warren Buffett Akan Hadapi 'Semua Pemimpin Blockchain' Pada $ 4.6M Crypto Lunch


Ketua Pegawai Eksekutif Tron Justin Sun akan mencari bantuan daripada "semua pemimpin" dalam cryptocurrency apabila dia makan tengah hari dengan Bitcoin naysayer terkenal Warren Buffett.


Sun: Makan Tengahari Untuk 'Bridge Crypto And Traders Investors'

Speaking ke Yahoo! Kewangan dalam temu bual 11 Jun, Sun, yang membayar $ 4.56 juta dalam lelongan amal tahunan untuk makan bersama Buffett, mengatakan projeknya sendiri tidak boleh menjadi tumpuan utama pertemuan itu.

… Kami mahu makan tengah hari ini menjadi jambatan antara komuniti cryptocurrency dan pelabur tradisional, oleh itu itulah sebabnya saya akan membawa semua pemimpin dalam … industri blokchain … untuk mempunyai lebih banyak komunikasi, yang akan memberi manfaat kepada kedua-dua belah pihak, "katanya kepada rangkaian.

Sun mengangkat kening apabila dia mengumumkan penyertaannya dalam lelongan, yang telah diadakan di eBay, awal bulan ini.

 Justin sun crypto

Seperti Bitcoinist melaporkan cryptocurrency menumpukan perhatian kepada publisiti untuk platform Tron dan token TRX yang berkaitan, Sun kerap mengkritik rangkaian lain seperti altcoin pemimpin Ethereum.

Walau bagaimanapun, peristiwa itu, yang tarikhnya masih tidak diketahui, akan menjadi satu peristiwa yang menarik ketika Buffett akan kalah jumlahnya di meja rundingan.

CEO Berkshire Hathaway yang berumur 88 tahun disampaikan keputusan yang unik mengenai Bitcoin pada tahun-tahun kebelakangan ini, dengan pelbagai menggambarkannya sebagai "racun tikus kuasa dua", "peranti perjudian" dan "tidak melabur."

Pasangan veterannya dalam jenayah, pengerusi Naib Pengerusi Berkshire, Charlie Munger, "Otak bayi baru dituai" kepada campuran.

Tidak 'Shilling Tron' kepada Warren Buffett

Sun tahu dia juga akan mengerjakan kerjanya, menyuarakan keraguan mengenai potensi yang benar bagi siapa saja untuk meyakinkan Buffett bahawa cryptocurrency bernilai mendapat pendedahan.

menjadi tidak realistik hanya dalam masa tiga jam untuk meyakinkan Warren Buffett untuk membeli kriptografi, "kata beliau sebagai tindak balas kepada soalan lidah-pipi mengenai penggunaan makan tengah hari untuk" shill Tron. "

Kami hanya ingin menunjukkan kepadanya kemajuan baru-baru ini … cryptocurrency dan … teknologi blockchain. "

Pertunjukan sekurang-kurangnya mempunyai masa di sisinya: Harga Bitcoin 0 0 telah mengumpulkan sekali lagi dalam beberapa hari kebelakangan ini untuk menantang $ 8000, keuntungan sebanyak 136 peratus.

Sejarah harga saham sendiri Berkshire – meningkat 127,000 peratus sejak 1979 – sudah tidak berbanding dengan keuntungan pelabur Bitcoin asal. Sejak harga tercatat pertama pada tahun 2009, pada April tahun ini, BTC / USD adalah sehingga 720 juta peratus .

Sementara itu, Sun melepaskan slip bahawa wang tunai crypto sendiri tidak terlibat dalam membayar keistimewaan bertemu royalti fiat. Dana itu bukan berasal dari BitTorrent, yang Tron memperoleh tahun lalu dan yang "tidak ada hubungannya dengan" sektor crypto, katanya.

Apa pendapat anda mengenai hasil makan tengah hari Justin Sun dengan Warren Buffett? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

Hinterlasse einen Kommentar

avatar
  Subscribe  
Notify of